Ср, 2024-04-24, 22:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:39
Григорій Суркіс обраний віце-президентом УЄФА
Інші останні Спортивні новини
Екс-президент ФФУ Григорій Суркіс пішов на підвищення в Європейському футбольному союзі (ФІФА). На XXXVII Черговому Конгресі головного футбольного органу континенту, який проходить в Лондоні, був затверджений новий склад Виконавчого комітету УЄФА, а також обрані п'ять віце-президентів. До числа останніх Суркіс-старший і потрапив.

До складу Виконкому увійшли Джанкарло Абете (Італія), Аллан Хансен (Данія), Франтішек Лавринец (Словаччина), Маріос Лефкарітіс (Кіпр), Авраам Лузон (Ізраїль) Девід Гілл (Англія) і Вольфганг Ніерсбах (Німеччина), а серед віце-президентів УЄФА - Сенеш Ерзік (Туреччина), Анхель Марія Вільяр Льона (Іспанія), Маріос Лефкарітіс (Кіпр), Джанкарло Абете (Італія) та Григорій Суркіс (Україна).

Нагадаємо, Григорій Суркіс з 2008-го року входив до складу Виконавчого комітету УЄФА, а також був головою Комітету УЄФА зі змагань для збірних і заступником голови Комітету УЄФА зі стадіонів та безпеки.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 996 | Додав: adminA | Теги: Григорій Суркіс, віце-президент УЄФА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]