Пт, 2024-04-19, 10:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:01
Колеснікову донецький "регіонал" порадив поменше красти
Інші останні Новини з регіонів України
Нардеп Борис Колесніков розкритикував однопартійців з Донецької області і закликав "забезпечувати потреби виборців, інакше на попередників вже не пошлешся". Про це Колесніков заявив на конференції Партії регіонів у Донецьку, передають "Новости Донбасса".

Виступаючи з трибуни, Колесніков оголосив, що "партія не допрацьовує", політична активність знижується, все менше людей приходять на вибори.

"А на Західній Україні треба покращувати якість життя", - заявив нардеп. При цьому він запитав у голів місцевих рад - в яких містах організована цілодобова подача гарячої води. З'ясувалося, що всього 3 міста з 28 мають централізовану поставку холодної води.

"У Львові та Тернополі ця проблема вирішена", - зазначив Колесніков і заявив, що до 1 вересня необхідно зробити повну ревізію якості життя населення.

Також "регіонал" запропонував змінити систему розподілу податкових коштів між центром і місцевими радами за принципом, який використовується у Німеччині та Канаді.

На цю пропозицію нардеп-"регіонал" Юхим Звягільський відповів: "Красти треба менше і всім буде добре ... І не треба законів".

"Ви ветеран рейху і до вас ніхто не приходить", - заявив на це зауваження Колесніков, маючи на увазі, що бізнес перебуває під пильною наглядом контролюючих органів, що призводить до його закриття.

Разом з тим під час конференції заступник голови облорганізації ПР, спеціаліст Головного управління з питань регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента Олександр Касянюк закликав однопартійців більш активно "проводити промоушен курсу президентських реформ".

"Одне з головних завдань партії - промоушен курсу президентських реформ ... Ми повинні стати медійними та цікавими для медіа-спільноти, креативними", - заявив Касянюк.

Також він зазначив, що ПР "повинна бути ліфтом для молодих людей і залучати прихильників не за рахунок адміністративного ресурсу".

Колесніков беззмінно керує обласною організацією з 2004 року. В минулому році Борис Колесніков отримав 278,152 млн гривень доходу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1025 | Додав: adminA | Теги: поменше красти, Колесніков, Донецький регіонал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]