Пт, 2024-04-19, 09:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:00
Петиція щодо побиття Чорновол з'явилася на сайті Білого дому
Інші останні Кримінальні новини
На сайті Білого дому з'явилася петиція з вимогою ввести персональні санкції проти представників української влади у зв'язку з побиттям журналістки Тетяни Чорновол.

"Неупереджене розслідування при нинішньому уряді і судовій системі не є можливим. 30 листопада кровопролиття на Майдані чітко показало, що деякі люди стоять вище закону в Україні", – зазначають автори петиції, передає УНІАН.

"Жахливий акт насильства проти людини, матері, журналістки вимагає рішучих дій, аби нагадати українській владі про відповідальність за жорстке порушення прав людини", – йдеться в заяві.

Під петицією вже поставили підписи 693 людини. До 25 січня 2014 року петиція повинна набрати 100 тисяч підписів, щоби заявку розглянули представники влади США.

Нагадаємо, петиція з вимогою застосувати санкції до президента України Віктора Януковича і членів Кабінету Міністрів, яка з’явилася на сайті американського Білого дому 26 листопада, набрала вже понад 120 тисяч підписів. Для її передання на розгляд адміністрації США необхідно було до 26 грудня зібрати 100 тисяч підписів.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 875 | Додав: adminA | Теги: побиття Чорновол, сайті Білого дому, Петиція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]