Вт, 2024-04-23, 14:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 105 106 107 108 109 ... 115 116 »


За половину выручки водители маршруток готовы покрывать преступников и «легально» давать им работать .
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Затриманий в Британії громадянин України, якому висунули звинувачення у справі про вбивство 75-річного пенсіонера з Бірмінгема Мохаммеда Саліма, відмовляється спілкуватися з українськими дипломатами.


В Днепропетровской области милиция задержала двух членов организованной преступной группировки, которые продавали в Москву детей-сирот для занятия попрошайничеством.


Адвокати Руслан Радецький та Євген Стельмах, які представляють інтереси потерпілої внаслідок зґвалтування та жорсткого побиття жительки Врадіївки Миколаївської області Ірини Крашкової, пропонують змінити кваліфікацію дій підозрюваних у цій справі.



Міжнародна організація Freedom House закликає український уряд провести повне розслідування заяв про побиття журналістів "5 каналу" міліцією під час розгону акції на Майдані Незалежності.




Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає події у Врадіївці ознакою того, що закінчується ціла епоха.



На протяжении прошлого года несовершеннолетними или с их участием было совершено 14 238 преступлений. В отношении же детей совершено 9 677 преступлений, из них 2 885 – тяжкие и особо тяжкие.



У Дніпропетровській області між містами Кривий Ріг та Апостолове на узбіччі автодороги виявлено інкасаторський автомобіль, в якому знайдено вбитими водія та інкасатора.




Печерський райсуд Києва обрав для посадовця Київського військового ліцею імені Івана Богуна міру запобіжного заходу у вигляді застави у розмірі 97 тисяч гривень.



Начальник Святошинского райуправления милиции Киева Юрий Гладик отстранен от исполнения обязанностей на время расследования инцидента с избиением активистки.


В Луганской области работники Управления уголовного розыска  задержали гражданку 1980 года рождения, какая вовлекла в занятие проституцией и пыталась вывезти в Российскую Федерацию гражданок 1991 и 1987 года рождения.




У Дніпропетровську увечері 10 липня біля свого будинку був убитий український дзюдоїст і бізнесмен Коба Надірадзе.



Около 8 утра в Ленинском районе Николаева, около дома 16 по улице Строителей, произошла перестрелка.





Затриманий у справі про зґвалтування і побиття у Врадіївці таксист Сергій Рябіненко дає свідчення, що у скоєнні злочину брали участь обидва міліціонери.



У Харківській області міліція вилучила понад 12 мільйонів кущів конопель загальною вагою майже 122,5 тисячі кілограмів. Вартість наркосировини становить понад 1,28 мільярда гривень.