Вт, 2024-04-16, 17:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 72 73 74 75 76 ... 84 85 »

Президент України Віктор Янукович рішуче налаштований ввести державну програму розвитку української мови, яку за всі 20 років незалежності так і не було прийнято.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Працівники Іллічівського морського торговельного порту підняли з дна Чорного моря якір, якому, за оцінкою фахівців, щонайменше 100 років.



В урочищі Бичова біля райцентру Монастириська на Тернопільщині пройшов XIV фестиваль "Дзвони Лемківщини". Він почався у суботу, 4 серпня, і тривав два дні.



Під час саундчеку в Києві прихильники спробували подарувати співачці Мадонні російський прапор.



На фестивалі "Бандерштат 2012" відбудуться покази документальних історичних фільмів режисера Тараса Химича "Золотий вересень" та "Срібна земля".




У Києві покажуть приголомшливу виставку "The Human Body". Тіла та органи експонатів справжні - їхні колишні власники заповідали себе науці.




Російські та українські рок-музиканти відмовилися виступити на підтримку заарештованих учасниць Pussy Riot на концерті в Лондоні.



Національний музей українського народного декоративного мистецтвадо 21-ої річниці Незалежності України  оголошує Всеукраїнський конкурс "З бабусиної скрині".



Кількість українських абітурієнтів, що бажають навчатися не у вузах України, а за її межами, з року в рік зростає. Серед країн, до яких найчастіше вирушають для здобуття освіти молоді українці, сусідня Польща.



На второй день после открытия Олимпиады здесь выступят группы "Мумий Тролль" и "Воплi Вiдоплясова", Гарик Сукачев. За несколько часов до концерта музыканты дадут пресс-конференцию в том же Russia.Park.



Увечері 25 липня на НСК Олімпійський легендарна американська рок-група Red Hot Chili Peppers дала свій перший концерт в Україні. Атмосфера концерту була не просто теплою - гарячою, як і має бути у RHCP.




Богдан Ступка ще півтора року тому запропонував головному режисерові київського Молодого театру Станіславу Мойсеєву очолити Театр Івана Франка.




Голова комісії Київради з питань культури і туризму Олександр Бригинець заявляє, що 21 липня ввчинено рейдерське захоплення Музею трипільської культури.



Виконувачем обов'язків художнього керівника Національного театру ім. Івана Франка призначено головного режисера Київського Молодого театру Станіслав Мойсеєва.



Український мультсеріал "Ескімоска" покажуть в Канаді, США, Китаї та Індії. Два тижні тому роботу над ним закінчила столична Студія дитячих і юнацьких фільмів ім. Ханджонкова.