Пт, 2024-04-26, 18:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:30
Офіцер Збройних сил України випустив книжку казок про кабанчика Хрюнчика і Хрянчика
Інші останні Культурні новини

Офіцер Збройних сил України капітан Михайло Семишкур видав книгу казок для дітей "Пригоди Хрюнчика і Хрянчика", повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Перша книга військовослужбовця вийшла в Полтавському видавництві "Оріяна". На 155 сторінках ілюстрованої книги - 17 казкових розповідей для малюків, зокрема, "Великий дуб", "Шахи", "Різдво", "Подорож до Африки" і ін.

Семишкур після закінчення Військового інституту телекомунікацій та інформатизації Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" розпочав офіцерську службу в механізованому батальйоні 128-ї окремої механізованої бригади, а зараз проходить службу в одній з військових частин Чернігівського гарнізону.

"Головних героїв своїх казок я взяв з реального світу. Хрюнчік і Хрянчік - це мій друг Олексій і я. У дитинстві ми жартома називали один одного кабанчиками, і мені здалося, що це чудовий матеріал для дитячої історії. Ведмідь Васильович - це мій товариш по службі Сергій Васильович, білочка Сонечко - моя племінниця ", - розповідає автор книги.

Весь тираж книги Семишкур подарував дитячим і шкільним бібліотекам, дитячим садкам і ін.

Нещодавно у видавництві "Фоліо" побачила світ остання книга Олеся Ульяненка "Квіти Содому". А на Форумі видавців у Львові презентують нову книгу Віктора Домонтовича, яка вийде на початку вересня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1124 | Додав: admin | Теги: михайло семишкур, про кабанчика хрюнчика хрянчика, казки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]