Вт, 2024-04-16, 13:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 81 82 83 84 85 »



Все почалося, коли автор відмовився продати цю картину одному з фігурантів списку "ТОП-50 найбагатших українців", який пропонував за неї 325 тисяч доларів.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Прощання та відспівування Андрія Бенкендорфа пройде в Києві у неділю, 26 березня, о 12:30 в Свято-Покровському Монастирі (Голосіївська Пустинь) за адресою вул. Полковника Затєвахіна, 14. Поховають Андрія Бенкендорфа на Байковому кладовищі.




И если весна начинается с души, то энергия музыки «ДахиБрахи» способна разжечь огонь, заставить танцевать и приговаривать магические заклинания.



Пам'ятка розташовується у місті Севастополі на території кримського півострова. Вона складається з кількох заповідних ділянок, які охоплюють збережені частини стародавнього Херсонеського городища та його сільськогосподарського ареалу – хори.


Сюжетна канва стрічки "Синевир" заснована на легендах, якими знамените українське Закарпаття. Водночас режисери стрічки брати Альошечкіни додали фольклорним сюжетам більш сучасного звучання, і в їхній історії озеро Синевир за своєю загадковою і моторошнуватою славою тепер може порівнятися зі знаменитим шотландським озером Лох-Несс.




За словами творців, це перший повноцінний прокат українського фільму, підтриманого державою, за всю двадцятирічну історію незалежності.




Україну на конкурсі класичної музики "Молоді музиканти Євробачення - 2012" представлятиме 18-річний скрипаль зі Львова Богдан Івасик. Він переміг у національному відборі, який провела Національна телекомпанія України.



Українські музиканти з гурту "Гайдамаки" поширили звернення "до усіх небайдужих" і пояснили ситуацію навколо кардинальних змін у складі відомого гурту.




Названо лауреатів державної премії імені Лесі Українки. Нею нагороджують за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва. Кращим у літературі став 73-річний київський письменник Юрій Логвин з романом "Таємна перлина".




"Дівчина з Дніпра" – саме цій пісні випала доля бути першою "ластівкою" шостого альбому відомої української команди.



В Україні під час святкування або Дня Незалежності, або Різдва, а ще також на особисті свята: весілля та дні народження справжні українці, які є патріотами своєї країни, одягають вишиванку.



10 лютого 2012 року за рішенням президента НаУКМА Сергія Квіта  було закрито виставку "Українське тіло", присвячену дослідженню тілесності в українському суспільстві. Квіт пояснив свої дії так: "Це не виставка, а лайно".



Письменник Андрій Курков презентував свою нову книжку "Львівська гастроль Джимі Хендрікса". Її видали одночасно у двох варіантах: українською та російською, - однаковим тиражем та за однією ціною.



"Закохані в Київ" позиціонується як аналог альманахів, що вже побачили світ: "Париж, я люблю тебе" і "Нью-Йорк, я люблю тебе". "Закохані у Київ" складається з 8 самостійних короткометражних фільмів.



В последнее столетие кино стало неотъемлемой частью жизни современного человечества.