Сб, 2024-04-27, 06:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:23
Лепс стане новим продюсером Тіни Кароль. Він спробує повернути її на сцену
Інші останні Новини шоу-бізнесу
Співачка Тіна Кароль, яка втратила коханого чоловіка і продюсера Євгена Огіра, тепер працюватиме під заступництвом Григорія Лепса. Як повідомляє преса, продюсерський центр відомого російського артиста пообіцяв підтримку Тіні ще до смерті її чоловіка. Раніше планувалося, що Григорій Лепс буде просувати творчість Кароль на території Росії. Однак через тяжку втрату, російський кумир готовий серйозно зайнятися кар'єрою Тіни і стати її головним продюсером, пише Ivona.

За словами самого виконавця, він давно шукав талановиту співачку, щоб спільно реалізувати творчі плани. Тіна Кароль, на його думку, підходить на цю роль ідеально.

Однак чи вийде українська співачка на сцену найближчим часом і чи стане продовжувати свою діяльність, наразі невідомо. Адже після смерті чоловіка Тіна цілковито замкнулася у собі і відмовляється контактувати із зовнішнім світом.

Нагадаємо, що Тіна Кароль стала дружиною Огіра в січні 2008 року, а в листопаді у них народився син Веніамін. Познайомилися вони, коли Тіна прийшла до Євгена як до продюсера. Він згадував, що Тіна була в дуже незвичайному костюмі і відразу запала йому в душу. В інтерв'ю вони неодноразово згадували про сімейне щастя, будували плани на життя. Останні роки Огір був продюсером Тіни Кароль, до роботи з нею він працював на каналі М1, зокрема в проекті "Твій формат".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1211 | Додав: adminA | Теги: новий продюсер Тіни Кароль, сцена, Лепс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]