Вт, 2024-04-23, 19:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:32
Мільярдер Річард Бренсон одягнувся стюардесою за програне парі
Інші останні Новини Європейського Союзу
Екстравагантний мільярдер Річард Бренсон виконав умови програного парі і вирядився стюардесою: поголив ноги, нафарбувався і відпрацював на рейсі компанії Air Asia, передає ИТАР-ТАСС.

Такими були умови спору, який глава Virgin програв ще в 2010 році, коли володів командою "Формули-1" Virgin Racing. З власником Lotus Racing, що належала Тоні Фернандес, вони посперечалися, чия команда виявиться вище в Кубку конструкторів - командному заліку "Формули-1". За умовами парі, той, хто програв, повинен був відпрацювати в ролі стюардеси на борту літака авіакомпанії переможця.

У 2010-му Virgin опинилася на останній сходинці командного заліку, то рано чи пізно Бренсон повинен був "віддати боржок". З різних причин це не раз відкладалося, але 12 травня термін настав.

Знаменитий британець, одягнутий стюардесою авіакомпанії AirAsia, піднявся на борт літака, що прямує з австралійського міста Перт в Куала-Лумпур, а потім влаштував шоу в аеропорту столиці Малайзії.

Попередньо Бренсон публічно поголив ноги і наніс на губи червону помаду, що є обов'язковим для робітниць авіарейсів компанії Тоні. Ну а потім постав перед об'єктивами фотокамер в червоній уніформі стюардес AirAsia.

На рейсі ж Бренсону довелося відпрацювати контракт: наприклад, він старанно, хоч і не дуже вміло, розповідав пасажирам про те, як користуватися ременями безпеки і надувними рятувальними жилетами.

У свою чергу знамениті боксери Оскар Де Ла Хойя і Рей "Шугар" Леонард ніколи не зустрічалися на боксерському рингу, проте вони знайшли спосіб влаштувати між собою кумедне змагання за його межами. Боксери уклали між собою парі,за умовами якого, той хто програв , повинен буде в купальнику замінити дівчину, котра виносить на ринг таблицю з номером раунду.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1108 | Додав: adminA | Теги: стюардеса, Мільярдер Річард Бренсон, програне парі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]