Пт, 2024-03-29, 03:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:48
На Донбасі керівник шахти три роки привласнював зарплату "віртуальних шахтарів"
Інші останні Новини з регіонів України
Правоохоронці викрили в Донецькій області учасників організованого злочинного угруповання, які працевлаштували на вугільну шахту 7 "мертвих душ", за яких 3 роки отримували зарплату - всього 620 тисяч гривень, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу ГУБОЗ МВС України.

Убозівці встановили, що організатором угруповання став один із заступників директора шахти, який до незаконної діяльності залучив своїх підлеглих.

Кожен з учасників ОЗГ чітко знав свою роботу: один з них відповідав за підбір "невидимих​​" кадрів, які нібито щодня разом з справжніми шахтарями приходили на роботу, інші - за оформлення фіктивних документів і зняття коштів з банківських карток.

Всі учасники угруповання незабаром постануть перед судом за зловживання службовим становищем, розтрату майна та підробку документів.

Нагадаємо, у лютому 2012 року в Одесі за підозрою у шахрайстві затримали заступника голови райдержадміністрації. Його підозрюють у причетності до злочинної схеми, коли з комунальної власності Приморського району Одеси на фіктивних двірників було відчужено близько десятка квартир і підроблені свідоцтва про право власності на них.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 992 | Додав: adminA | Теги: три роки, Донбас, керівник шахти, зарплата віртуальних шахтарів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]