Пт, 2024-03-29, 13:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:11
У прірву на Закарпатті впав разом з пасажирами двоповерховий автобус
Інші останні Надзвичайні новини
Если Вам нужны карнизы для штор по выгодной цене, но качественные и стильные, тогда непременно посетите сайт profilplus.kiev.ua.

На Закарпатті сталася надзвичайна подія: великий пасажирський автобус упав з висоти у річку. На щастя пасажирів було небагато. Проте дехто з тих, хто там був, отримали серйозні травми. Про це повідомили у прес-службі Міністерства надзвичайних ситуацій у Закарпатській області.

"Це був двоповерховий автобус "Вольво". За попередніми даними, в ньому їхали двоє водіїв та шестеро пасажирів. Четверо людей отримали травми: двоє знаходяться у важкому стані. Постраждалих з політравмами госпіталізували у Хустську районну лікарню. Їх діагноз буде відомий пізніше, зараз їм надають допомогу", - розповіла речник МНС на Закарпатті Наталя Батир.

За її словами, автобус виконував пасажирські перевезення за маршрутом "Хуст-Київ".

"Автобус їхав якраз зі столиці. Пригода сталася на автошляху "Долина-Хуст", поблизу села Березово (Хустський район, - ред.). Автобус з'їхав з дороги і впав з 8-метрової висоти у річку з назвою Ріка", - повідомили в МНС.

Зараз рятувальники продовжують працювати на місці інциденту, намагаючись дістати рештки автобусу з води.

У 2011 році під Рівним перекинувся міжнародний автобус. Загинула одна жінка, 11 людей постраждали. В автобусі перебували громадяни України та іноземці.

А вранці 22 січня 2013 року на трасі Київ - Харків - Довжанський сталося три аварії. Одна людина загинула, четверо поранені.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1161 | Додав: adminA | Теги: Закарпатті.двоповерховий автобус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]