Пт, 2024-04-19, 07:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:25
Новий рік у бліндажі святкував Саакашвілі
Інші останні Політичні новини

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявляє, що зустрів Новий рік з бійцями 28-ї окремої Одеської гвардійської механізованої бригади в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

"Напередодні Нового року і новорічну ніч ми провели в бліндажах на передовій з 28-ю окремою Одеською гвардійською механізованою бригадою, за кілька сотень метрів до позиції росіян і їхніх найманців", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook 1 січня.

При цьому голова Одеської обладміністрації проілюстрував повідомлення фотознімками з бліндажа, де він, одягнений у камуфляжну форму, сидить за святковим столом разом із військовослужбовцями.

"Одесо і вся Україно, зі святом! У нас все вийде! А я зустрічаю Новий рік разом із хлопцями, які захищають усіх нас", - додав пізніше Саакашвілі.

Нагадаємо, голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе у новорічну ніч разом з підлеглими патрулювала центр Києва. Фоторепортаж про це вона опублікувала в Twitter.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 729 | Додав: admin | Теги: бліндаж, Саакашвілі, Новий рік, святкування | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]