Пт, 2024-04-26, 06:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 172 173 174 175 176 ... 226 227 »

 

Еврогруппа - объединение министров финансов стран использующих евро - согласилась начать официальные переговоры с Грецией о предоставлении ей финансовой помощи после того, как парламент страны посреди ночи одобрил пакет необходимых для этого реформ.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-07-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Як повідомляє Єврокомісія, "мандат Євросаміту, який відбувся 12-13 липня, допоможе мобілізувати до 2020 року більш ніж 35 млрд євро для підтримки грецької економіки за умови виконання вимог, які були узгоджені Євросамітом".


 

Після досягнення історичної угоди між Грецією та ЄС щодо майбутнього країни в єврозоні опублікувано перелік вимог.


 

Загальний обсяг третьої програми допомоги Греції складе 72 млрд євро. Про це у суботу, 11 липня 2015 року, заявив міністр фінансів Австрії Ганс Йорг Шеллінг перед засіданням Єврогрупи.


 

Еще неделю назад большинство греков готовы были проститься с еврозоной. Сейчас задумались. В день референдума, когда их решили спросить, хотите ли вы, чтобы ваша страна возвращала долги — мнения разделились поровну.


 

Очільник Європарламенту Мартін Шульц заявив про можливість надання Греції "кредитів надзвичайного стану" для підтримки державного забезпечення.


 

Влада Греції погодилася прийняти умови міжнародних кредиторів - посилання на лист прем'єр-міністра Греції Алексіса Ципраса, який він відправив главам Єврокомісії, Міжнародного валютного фонду (МВФ) і Європейського центрального банку (ЄЦБ) у вівторок, 30 червня.


 

Фінляндія не пустила спікера Держдуми РФ Сергія Наришкіна на засідання Парламентської асамблеї ОБСЄ. Про це повідомив представник фінського МЗС Веса Хяккінен.


 

Ціни на нафту знижуються, оскільки Греція ввела контроль за рухом капіталу після відмови кредиторів продовжити програму фінансової допомоги. Російський рубль впав до мінімуму трьох тижнів.


 

 

Польща введе до обігу модернізовану банкноту в 200 злотих, яка буде однією з найзахищеніших у світі.


 

Люди з Африки та Близького Сходу, з Азії та зі східних й південних рубежів Європи десятками тисяч полишають свої домівки. Вони шукають захисту не лише від руїн та смерті, але й від політичного переслідування та бідності.


 

Колишні акціонери "ЮКОСу" домоглися арешту активів Росії не тільки в Бельгії, а й у Франції. Про це повідомляє Forbes з посиланням на джерело, близьке до акціонерів "ЮКОСу".


 

Міжнародний валютний фонд (МВФ) припинив переговори з Грецією про програму допомоги країні у зв'язку з тим, що сторони так і не змогли скільки-небудь просунутися в обговоренні проблеми.


 

Европейский парламент призвал правительство Украины, международное сообщество, включая Гаагский трибунал, начать расследование военных преступлений, совершенных во время незаконной аннексии Крыма и конфликта на востоке Украины.


 

Найближчим часом у Євросоюзі буде ухвалено рішення про продовження санкцій щодо Криму ще на один рік. Про це сказав представник України при ЄС Костянтин Єлісєєв.