Пт, 2024-05-10, 03:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 171 172 173 174 175 ... 226 227 »

 

Это решение является частью "Европейской инициативы успокоения" , которую США реализуют для демонстрации восточноевропейским союзникам по НАТО приверженность к обеспечению их безопасности на фоне военной агрессии России в Украине.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-09-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В Будапеште закрыли вокзал Келети, чтобы помешать мигрантам, которые направляются в Австрию и Германию. Это один из крупнейших вокзалов венгерской столицы, через который мигранты, преимущественно из Сирии, направлялись на запад Европы.


 

Президент Європейської Ради Дональд Туск назвав міграційну кризу найважливішим на сьогодні питанням для Європи. Таку заяву він зробив у понеділок, 31 серпня.


 

Занимавшая до сегодняшнего дня пост главы Верховного кассационного суда, Василика Тану-Христофилу возглавила правительство на переходный период.


 

Немецкий бронированный поезд времен Второй мировой войны найден в польском городе Валбжих, подтвердили польские власти. Возможно, что в транспортном средстве может находиться золото, припрятанное лидерами Третьего Рейха.


 

 

У Латвії в магазинах Maxima торгували глобусами, на яких півострів Крим позначений як територія Росії. Наразі глобуси вилучили з продажу.


 

 

Президент Польщі Анджей Дуда висловився за створення баз НАТО на східному фланзі альянсу. Про це він повідомив у неділю, 23 серпня, на прес-конференції в Талліні.


 

Черговий інцидент на фоні ксенофобії, що спричинив травми правоохоронців, стався поблизу німецького Дрездена. Дві доби в містечку Хайденау (Саксонія) тривають заворушення.


 

 

Міністр внутрішніх справ Німеччни Томас де Мезьєр заявив, що інші країни повинні брати на себе більше відповідальності за біженців, які прибувають до Європи.


 

Премьер-министр Греции Алексис Ципрас объявил об отставке, тем самым сложив с себя полномочия лидера страны. Соответствующее обращение к народу транслировало греческое телевидение.


 

 

Населення Німеччини має готуватися до більшої, ніж вважали досі кількості біженців, які прибувають до країни.


 

 

У п'ятницю зранку парламент Греції після дискусій до пізньої ночі схвалив угоду з кредиторами на 86 млрд євро.


 

У Чехії на території нафтопереробного заводу Unipetrol в місті Литвинов, що знаходиться на кордоні з Німеччиною, сьогодні, 13 серпня, сталося два вибухи, та виникла пожежа.


 

 

Лондон пропонує ввести такі законодавчі заходи, які гарантували б повернення на батьківщину громадян африканських і азіатських країн.


 

 

Греція переказала Міжнародному валютному фонду черговий платіж у розмірі 186,3 млн євро. Отримання грошей у фонді підтвердили 6 серпня.