Пт, 2024-04-26, 19:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 210 211 212 213 214 ... 226 227 »


За полтора года накануне Олимпиады-2012 полиция Лондона закрыла около 80 борделей. Мэр Лондона Борис Джонсон считает недопустимым, чтобы проституция сопуствовала Олимпийским играм.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-07-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Рада міністрів держав ЄС із закордонних справ відкриється в понеділок обговоренням питання про стан середземноморського сусідства, надто із Сирією та Лівією.


Франция участвовала в холокосте и обязана признавать это, заявил президент Франсуа Олланд на церемонии памяти жертв "облавы Зимнего велодрома" - французских евреев, отправленных соотечественниками в концлагеря.



У Польщі велосипедиста оштрафували за перевищення швидкості на підставі знімка і свідчень фоторадара.



У п'ятницю, 6 липня, в столиці іспанської провінції Наварра місті Памплона розпочався щорічний фестиваль Сан-Фермін, знаменитий своїми забігами з биками.



Кіпр попереджає іноземних громадян, зокрема громадян України, про санкції у разі в'їзду в країну через незатверджені пункти.



Новий сингл британського гурту "Muse" - "Survival" - стане офіційним гімном літніх Олімпійських ігор у Лондоні, які стартують 27 липня.


Євросоюз представив 10-річний план економічних реформ, створений за участю голови Єврокомісії Жозе-Мануеля Баррозу, президента Європейської ради Германа ван Ромпея і голови Європейського центрального банку Маріо Драгі.


Іспанське метеорологічне агентство оголосило екстрене попередження через аномальну спеку. У 29 іспанських провінціях запроваджена "жовта" категорія небезпеки.




У Шотландії напередодні референдуму з питання про можливу незалежність починається кампанія під гаслом "Краще разом", мета якої - переконати шотландців залишитися в складі Великобританії.



Польща викликала для консультацій бєларуського посла у Варшаві після арешту в Бєларусі минулого четверга кореспондента "Газети Виборчої" Анджея Почобута.



У короля Іспанії Хуана Карлоса Першого, можливо, є незаконнонароджена донька в Бельгії, повідомляють місцеві ЗМІ. Мова йде про 46-річну мешканку передмістя бельгійського Гента Інгрід Сарто.



Щонайменше сім осіб загинули і ще 44 зазнали травм унаслідок катастрофи чеського автобуса поблизу автомобільного тунелю "Світи-Рок" у Хорватії, повідомили в суботу місцеві рятувальники.



В Італії розпочався 24-годинний загальний страйк працівників громадського, залізничного, повітряного і водного транспорту. Він не торкнеться лише північної області Емілія-Романья.



Канцлер Німеччини Анґела Меркель вболіватиме 22 червня за німецьку збірну на стадіоні в Ґданську. Про це повідомив заступник речника німецького уряду Ґеорґ Штрайтер у середу.