Чт, 2024-04-25, 16:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 216 217 218 219 220 ... 226 227 »



За словами прем'єра, Польща не встигне до Євро-2012 ввести в експлуатацію значну частину нових доріг, які раніше планувалися побудувати до початку чемпіонату.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Верховний представник Євросоюзу із зовнішньої політики Кетрін Ештон у четвер рекомендувала країнам ЄС протягом тижня повернути у Бєларусь відкликаних звідти раніше послів.



В Германии под пятой оператора погиб двухнедельный безухий кролик по кличке Тиль, родившийся в зоопарке в восточной Германии.



У британському графстві Суррей маленька миша, яку упіймав кіт на кличку Пого, лишилася живою і навіть потоваришувала зі своїм ворогом.




Один з найвідоміших і найбільш мальовничих грецьких островів Санторіні, відомий також як Тіра, може бути знищений внаслідок сильного виверження підводного вулкана.


Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підвищило довгостроковий суверенний кредитний рейтинг Греції з рівня "RD" (обмежений дефолт) до "B-", прогноз – "стабільний".





Міністри фінансів країн єврозони - Єврогрупа - ухвалили політичне рішення запустити програму надання Греції другого траншу фінансової допомоги. Йдеться про надання республіці 130 млрд євро для подолання боргової кризи.



Міністри фінансів країн єврогрупи нині можуть трохи розслабитися. Апогей грецької кризи, як видається, вже позаду.




Хорватія вступить у Європейський союз 1 липня 2013 року після завершення процесу ратифікації в 27 країнах ЄС договору про членство. На даний момент документ ратифікували Словаччина, Угорщина, Болгарія, Італія й Мальта.



Конвенцію вже підписали багато європейських держав, включаючи Іспанію, Німеччину, Францію, Норвегію, Швецію, і, як тільки вона почне працювати, упевнені Кемерон і Клегг, це виведе на новий рівень стандарти захисту жінок.


У Великобританії загинула вівця, яка неофіційно вважалася найстарішою в світі. Тварина на прізвисько Твіггі (вівця була названа на честь англійської моделі Твіггі) не дожила місяця до свого 26-річчя.




Глава уряду Нідерландів Марк Рютте у четвер, 1 березня, заявив після прибуття на саміт до Брюсселя, що ці дві країни ще не виконали всіх необхідних умов для скасування паспортного контролю на їхніх кордонах.



Кілька країн ЄС, включаючи Швецію, Угорщину і Чехію, повідомили, що для долучення до узгодженого на саміті бюджетного пакту їм буде потрібно схвалення парламентів, водночас висловивши принципову підтримку такої угоди.



Голова Європейської ради Герман ван Ромпей подякував главам держав і урядів країн ЄС, які попросили його залишитися на цій посаді на другий дворічний термін.



"Путін – не справжній політик, його поставив Єльцин, і він не знає, куди вести державу. Вам із Януковичем більше пощастило – він справжній бандит, який переміг серед бандитів", - сказав польський кінорежисер.