Чт, 2024-03-28, 22:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 110 111 112 113 114 ... 177 178 »

 

 

Гуманітарні вантажі зі Швейцарії доставлять на Донбас медикаменти та хімічні засоби очищення води. Про це повідомляє прес-служба посольства Швейцарії в Україні.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-05-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Європейський інвестиційний банк планує інвестувати в Україну 800 млн євро в 2016 році. Про це журналістам повідомив старший корпоративний банкір ЄІБ Жан-Жак Сулакру.


 

 

Президент України Петро Порошенко обговорив із заступником Генерального секретаря ООН Грете Фаремо питання соціально-економічного та гуманітарного відновлення Донбасу.


 

Президент України Петро Порошенко під час телефонної розмови з віце-президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом відзначили важливість розміщення на окупованих територіях збройної поліцейської місії ОБСЄ.


 

Національне антикорупційне бюро України та Центральне антикорупційне бюро Республіки Польща домовилися про тісну співпрацю, обмін інформацією та досвідом у галузі виявлення та запобігання корупції.


 

Представники Меджлісу кримськотатарського народу закликають країни ЄС посилити санкції проти Росії, зокрема розглянути питання про тимчасове ембарго на російську нафту.


 

 

На выставке оружия в Киеве были показаны два беспилотных летательных аппарата польского производства Fly Eye и Warmate.


 

 

"Починається економічне зростання, і воно триватиме, якщо будуть продовжуватися реформи і якщо буде підтримка не тільки в уряді, а й насамперед у парламенті", - сказав Лешек Бальцерович.


 

В рамках конференції ЮНЕСКО, присвяченій Всесвітньому дню свободи преси, представники української делегації заявили про зачистку інформаційного простору в Криму і репресії щодо місцевих журналістів.


 

 

Запланований на 19 травня 2016 року саміт Україна-ЄС за домовленістю сторін було перенесено на вересень місяць, проте точна дата ще буде уточнюватися на зустрічі високого рівня в Брюсселі.


 

Прем'єр-міністр Володимир Гройcман зустрівся із заступником Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторією Нуланд. Про це написав у Twitter прес-секретар голови уряду Дмитро Столярчук.


 

 

Україна підписала угоду в рамках рамкової конвенції ООН про зміну клімату, що регулює заходи щодо зниження вуглекислого газу в атмосфері з 2020 року.


 

Міністерство інфраструктури очікує, що угоду про спільний авіаційний простір ("відкрите небо") між Україною і Європейським Союзом може бути підписано в липні 2016 року, повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.


 

 

Президент України Петро Порошенко очікує, що найближчим часом буде ухвалено рішення щодо створення та розгортання на частині Донбасу збройної поліцейської місії ОБСЄ.


 

Українська сторона очікує, що вже найближчими тижнями місія МВФ працюватиме у Києві з метою вивчення ситуації на місці для завершення другого перегляду програми EFF.