Чт, 2024-04-25, 06:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 111 112 113 114 115 ... 177 178 »

 

 

Україна підписала угоду в рамках рамкової конвенції ООН про зміну клімату, що регулює заходи щодо зниження вуглекислого газу в атмосфері з 2020 року.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-04-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Міністерство інфраструктури очікує, що угоду про спільний авіаційний простір ("відкрите небо") між Україною і Європейським Союзом може бути підписано в липні 2016 року, повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.


 

 

Президент України Петро Порошенко очікує, що найближчим часом буде ухвалено рішення щодо створення та розгортання на частині Донбасу збройної поліцейської місії ОБСЄ.


 

Українська сторона очікує, що вже найближчими тижнями місія МВФ працюватиме у Києві з метою вивчення ситуації на місці для завершення другого перегляду програми EFF.


 

Міністр фінансів Олександр Данилюк розповів про своє бачення формату співпраці з МВФ, підкресливши, що дефіцит бюджету найчастіше "роздувається" за рахунок прийнятих Україною рішень, а не завдяки рекомендаціям МВФ.


 

 

Президент України Петро Порошенко 14 квітня провів телефонну розмову з віце-президентом США Джозефом Байденом.


 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман провів телефонні розмови з віце-президентом США Джо Байденом, президентом Європарламенту Мартіном Шульцем та головою європейської дипломатії - віце президентом Єврокомісії Федерікою Могеріні.


 

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на конференції "Масові порушення прав людини в окупованому Криму" у Вільнюсі закликав світових лідерів об'єднатися проти викликів Росії.


 

 

Президент України Петро Порошенко призначив Дмитра Кулебу постійним представником України при Раді Європи. Про це повідомляється на сайті глави держави.


 

Президент Європейської ради Дональд Туск заявляє, що незважаючи на референдум у Нідерландах, Угода про асоціацію між Україною та Європейським Союзом і далі застосовуватиметься на тимчасовій основі.


 

 

Громадські активісти створили фільм, у якому громадяни Нідерландів розповідають своїм співвітчизникам про справжню європейську Україну.


 

США підтримають нового прем'єра і новий уряд України, якщо вони будуть відповідати чотирьом умовам. Про це розповів заступник голови Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв.


 

Формально головною темою поїздки Петра Порошенка до США є участь у саміті з ядерного роззброєння, але оглядачі очікують, що крім цього глава держави проведе низку двосторонніх переговорів.


 

 

Згідно з опитуванням громадської думки, кількість людей, готових проголосувати на референдумі у Нідерландах "за" або "проти" асоціації Україна-ЄС наразі майже однакова.


 

 

Більш ніж 250 компаній з України та Нідерландів зареєструвалися для участі в українсько-нідерландському бізнес-форумі, який відбудеться у Нідерландах 30 березня.