Ср, 2024-04-24, 08:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:19
Хочу підтвердити партнерство, а також засвідчити нашу підтримку - Голова Пентагону
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Голова Пентагону про цілі візиту в Київ: Хочу підтвердити партнерство, а також засвідчити нашу підтримку суверенітету й територіальній цілісності України

Міністр оборони США Джеймс Меттіс прибуде в Київ 24 серпня, щоб відзначити День незалежності, підкреслити відданість Сполучених Штатів стратегічному партнерству з Україною, а також дати деякі поради щодо нарощування потенціалу своїх сил.

Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Лігу, про це він повідомив під час брифінгу, передає прес-служба Пентагону.

"Нелегко створити демократію. Нелегко створити суверенну державу, особливо зараз, коли Росія порушує територіальну цілісність.

Тому я збираюся піти на парад на День незалежності, я планую зустрітися з Президентом Порошенком і міністром оборони Полтораком, засвідчити нашу відданість стратегічному партнерству і нашу підтримку їхньому суверенітету і територіальній цілісності", - сказав Меттіс.

Він додав, що під час цього візиту до нього приєднається спеціальний представник США в Україні Курт Волкер.

"Як і в багатьох інших місцях у світі, зараз я підтримую дипломатичне керівництво, підтримую зусилля секретаря Тіллерсона, щоб працювати з нашими союзниками в НАТО й Україною і продовжувати наполягати, щоб Росія виконувала Мінські угоди.

Це передбачає негайне припинення вогню, виведення важкого озброєння і безперешкодний доступ до моніторингу для спостерігачів ОБСЄ", - сказав голова Пентагону.

24 серпня, крім Меттіса, в Україну прибудуть також міністри оборони Грузії, Литви, Латвії, Молдови, Польщі, Чорногорії, Естонії, а також заступник міністра оборони Великої Британії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 705 | Додав: adminA | Теги: Партнерство, Голова Пентагону, підтримка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]