Чт, 2024-04-25, 23:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 128 129 130 131 132 ... 177 178 »

 

Адміністрація президента Петра Порошенка підтвердила повідомлення про поставки українській армії із США безпілотників та армійських автомобілів.
 

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-03-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

"Ми думали, що незалежність - це назавжди. Але зараз, коли пострадянський імперіалізм уже біля наших кордонів, ми бачимо, що боротьба триває", - сказала вона.


 

Комітет з питань закордонних справ Європарламенту підтримав надання макрофінансової допомоги Україні в 1,8 млрд євро. Рішення було прийнято 9 березня у Страсбурзі.


 

В ближайшие годы Украине, по всей вероятности, понадобится больше финансовой помощи, чем ожидалось. Такое мнение высказала зампредседателя Еврокомиссии Кристалина Георгиева.


 

Група спостерігачів СММ ОБСЄ 6 березня відвідала територію Донецького аеропорту та між 10:15 і 11:40 чула щонайменше 50 пострілів - в основному з автоматичних гранатометів, та постріли зі стрілецької зброї та кулеметів.


 

Сьогодні, 5 березня, у Сеймі Польщі урочисто відкрито виставку, присвячену минулорічним акціям протесту в Україні, котрі привели до зміни влади в країні.


 

Президент Польши Бронислав Коморовский одобрил ратификацию Соглашения об ассоциации между Украиной и ЕС. Об этом сообщает пресс-служба Президента Польши.


 

США уже начали консультации с европейскими партнерами относительно дальнейших мер давления на Россию в случае невыполнения ею минских соглашений.


 

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ отримала 15 броньованих машин від Євросоюзу. Про це повідомляє прес-служба постійного представництва Швеції в ОБСЄ.


 

Колишній функціонер польської "Солідарності" Януш Томашевський встиг попрацювати в уряді Єжи Бузека на посаді віце-прем'єра та консультував блок "Наша Україна" Віктора Ющенка з 2001 року і до Помаранчевої революції.


 

Программа гуманитарной помощи ООН Украине будет стоить 316 миллионов долларов в 2015 году. Об этом говорится в докладе управления ООН по координации гуманитарных вопросов.


 

Латвія підтримує розміщення миротворчих сил ООН на сході України. Про це заявила прем'єр Латвії Лаймдота Страуюма після зустрічі в неділю в Києві з президентом України Петром Порошенком


 

 

Некоторые западноевропейские страны считают, что поставка летального оружия Украине не будет способствовать соблюдению режима прекращения огня на Донбассе.


 

Польща у середу, 18 лютого, направила до Дніпропетровська черговий гуманітарний вантаж для біженців з Донбасу. Про це інформує МЗС Польщі.


 

Росії не можна дозволити відкласти Договір про вільну торгівлю між Україною та Євросоюзом (DCFTA). Про це заявив віце-міністр закордонних справ Литви Андрюс Крівас