Пт, 2024-04-19, 15:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 127 128 129 130 131 ... 177 178 »

 

Можливість отримати безвізовий режим на саміті в Ризі для України залежатиме від висновків експертів щодо виконання Україною плану дій. Про це глава представництва Євросоюзу в Україні Ян Томбінський повідомив  на брифінгу перед засіданням круглого столу.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-03-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Сегодня, 26 марта, в порт Одессы с визитом прибыл фрегат La Fayette – корабль ВМС Французской Республики. Об этом сообщают в Министерстве обороны Украины.
 


 

Окрім цього, Австрія збільшить присутність у місії ОБСЄ, яка працює на Донбасі. Зараз серед спостерігачів – 17австрійців, а буде 30. Повідомив про це голова тамтешнього МЗС Себастьян Курц на зустрічі з Петром Порошенком.


 

Подавляющее большинство депутатов Европейского парламента проголосовали в среду, 25 марта, на пленарном заседании в Брюсселе за предоставление Украине 1,8 млрд евро макрофинансовой помощи.


 

Президент парламентської асамблеї (ПА) Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) Ілкка Канерва закликав світ, попри події на Донбасі, не забувати "відверте порушення міжнародних норм", яким стала анексія Криму Росією.


 

Британські військові інструктори розпочали тренувати військовослужбовців української армії. Про рішення надіслати до України військових тренерів оголосили також у Білому домі.


 

Премьер-министр Украины Арсений Яценюк прибыл в Европейский совет, где проводит встречу с президентом этой институции Дональдом Туском. Встреча проходит в Брюсселе.


 

Представительство Украины при ЕС передало руководству Евросоюза обращение Верховной Рады по развертыванию на территории Украины международной операции по поддержанию мира и безопасности.


 

Генсек Ради Європи Турбйорн Ягланд представив у Києві третій План дій для України на 2015-2017 роки. Цей план зосереджується на проведенні таких програм.


 

 

В Києві 20-21 лютого відбулася міжнародна конференція "Стратегії регіонального розвитку України: моніторинг розробки та виклики впровадження".


Документ передбачає впровадження реформ в десяти ключових галузях та регулює процес співпраці між Україною та Євросоюзом в економічній і юридичній сферах, в галузі безпеки та зовнішньої політики.


 

Україна та Німеччина домовилися про співпрацю у лікуванні поранених бійців АТО. Петро Порошенко 16 березня відвідав Військовий госпіталь Бундесверу, де зустрівся з Федеральним міністром оборони Німеччини Урсулою фон дер Ляєн.


 

Президент Румынии Клаус Йоханнис, который находится с официальным визитом в Польше, заявил, что Румыния поможет Украине во внедрении реформ.


 

Адміністрація президента Петра Порошенка підтвердила повідомлення про поставки українській армії із США безпілотників та армійських автомобілів.
 


 

"Ми думали, що незалежність - це назавжди. Але зараз, коли пострадянський імперіалізм уже біля наших кордонів, ми бачимо, що боротьба триває", - сказала вона.