Пт, 2024-04-19, 10:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 129 130 131 132 133 ... 177 178 »

 

Прибывшие Saxon прошли капитальный ремонт на английских предприятиях и направляются для установки вооружения и адаптации к украинским условиям на одно из предприятий Укроборонпрома.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-02-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Цей конфлікт дедалі більше скидається на гібридну війну. Непокоїть те, що ми спостерігаємо руйнування військової техніки унаслідок бойових дій, однак, схоже, що увесь час з'являється нова зброя.


 

Якщо нинішні зусилля з мирного врегулювання ситуації в Україні не матимуть успіху, мова може знову зайти про постачання зброї Києву. Про це заявив глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр  в Брюсселі.


 

Можно сделать реструктуризацию, но путем переговоров. Мы в Польше так сделали, я лично этим занимался. Надо мирно вести дискуссии, и можно добиться решения.


 

Президент Литвы Даля Грибаускайте уверяет, что ее страна будет продолжать поддерживать Украину даже в условиях российского давления. Об этом она сказала во время выступления на Мюнхенской конференции по безопасности (MSC).


 

Президент України Петро Порошенко сподівається, що за допомогою світової спільноти Україна пройде всі іспити, щоб через шість років отримати перспективу членства в Європейському Союзі.


 

Військова бригада України, Польщі та Литви може бути створена у другому півріччі 2015 року. Про це заявив віце-прем'єр і глава Міністерства оборони Польщі Томаш Семоняк.


 

Литва бесплатно передала элементы вооружения, о которых просила Украина, сообщил министр обороны Литовской Республики Юозас Олекас.
 


 

Верховная Рада ратифицировала соглашение между Украиной и Европейским Союзом о статусе Консультативной миссии ЕС по реформированию сектора гражданской безопасности Украины.


 

Те, кто нападает на Украину, нападают также и на Европу. Такое мнение выразил президент Эстонии Тоомас Хендрик Ильвес на мероприятии в честь 95-летия Тартуского мирного договора.


 

Спікер Парламентської Асамблеї Ради Європи Анн Брассер заявила, що напише листа міністру закордонних справ РФ Сергію Лаврову з приводу утримання у російській в'язниці української льотчиці, народного депутата України Надії Савченко.


 

Делегація комісії "За демократію через право" ("Венеціанська комісія") відвідає Україну для зустрічей із владою 3-4 лютого. Про це сказано в повідомленні прес-служби комісії.


 

 

Переможцем сьомого рейтингу «ТОП–10 лобістів України у світі – 2014» стала Президент Литви Даля Грібаускайте.


 

Литва и Украина в среду подписали план двустороннего сотрудничества в сфере обороны на 2015 год.


 

Угоду про асоціацію України з Євросоюзом раніше ратифікували Данія, Угорщина, Швеція, Естонія, Словаччина, Болгарія, Литва, Латвія, Мальта, Чехія, Польща та Румунія. Очікується, що ЄС ратифікують угоду до травня 2015 року.