Пт, 2024-03-29, 01:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 140 141 142 143 144 ... 177 178 »



Світовий банк заявив, що готовий запропонувати Україні новий пакет допомоги на суму у 3 мільярди доларів цього року, щоб підтримати реформи і важливі проекти розвитку.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-03-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Россия ведет пропагандистскую работу, которая опирается на необъективную и искаженную информацию о событиях в Украине.




Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє про досягнення домовленості про підписання політичної частини Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у найближчі тижні.




Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручить Кабміну негайно виконати план дій щодо скасування візового режиму між Європейським Союзом та Україною.




Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко виступила зі зверненням до Конгресу Європейської народної партії, який розпочав свою роботу в Дубліні.




Европейский Союз выделит Украине 11 млрд евро помощи на протяжении следующих нескольких лет.




Голова Ради Євросоюзу Херман ван Ромпей запросив прем'єр-міністра Арсенія Яценюка на позачерговий саміт голів держав і урядів ЄС, присвячений ситуації в Україні.




Міністр закордонних справ Великобританії Вільям Хейг прибув в Україну для переговорів з новим урядом.




Глава МИД Латвии подчеркнул, что неспровоцированное вмешательство и использование российских военных сил в Крыму должно быть осуждено .




Глава МЗС Німеччини Штайнмаєр вимагає від Москви негайної ясності щодо цілей Росії у Криму. Він вважає, що там робиться свідома ставка на ескалацію.




Засідання Європарламенту в понеділок, 24 лютого почалося хвилиною мовчання на спомин про десятки жертв кривавих зіткнень в Україні.



Міжнародний валютний фонд готовий обговорювати з владою України можливість пом'якшення умов видачі кредиту. Про це заявила виконавчий директор МВФ Крістін Лагард на прес-конференції у Сіднеї 23 лютого.




Вчора, 17 лютого, лідери української опозиції - Арсеній Яценюк та Віталій Кличко зустрілися з канцлером Німеччини Ангелою Меркель в Берліні.




Лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив, що буде просити у канцлера Німеччини Ангели Меркель ввести санкції проти українських чиновників.