Чт, 2024-04-25, 07:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 138 139 140 141 142 ... 177 178 »

 

 

Якщо російські збройні сили увійдуть на територію України, це буде вторгненням і агресією.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-05-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Европейского совета заявил, что ЕС настроен быстро подписать экономическую часть Соглашения об ассоциации с Украиной.


 

В понедельник, 12 мая, министры иностранных дел стран Евросоюза обсудят возможное ужесточение санкций в отношении России.


 

Представители стран-членов ЕС обсудят вопрос о возможности отправки миссии в рамках Европейской политики безопасности и обороны, в Украину.


 

 

Останні події в Україні канцлер Німеччини обговорила і в телефонній розмові з англійським прем'єр-міністром Девідом Кемероном.


 

Італія готова направити миротворців для врегулювання ситуації в Україні, якщо рішення про необхідність подібної місії буде прийнято на рівні ООН.


 

У Брюсселі українські та європейські активісти провели акцію на підтримку суверенітету, територіальної цілісності і миру в Україні.


 

Вице-президент Европейской комиссии Сийм Каллас подписал меморандум о взаимопонимании по кредитной программе макрофинансовой помощи для Украины в сумме 1 млрд евро.


 

26 квітня Папа Римський Франциск прийняв у Ватикані прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, повідомляє радіо Ватикан.


 

Європейський Союз сподівається на виконання всіма сторонами вимог Женевських домовленостей, досягнутих 17 квітня під час зустрічі глав зовнішньополітичних відомств України, Євросоюзу, США та Росії.


 

 

Представники місії ОБСЄ не можуть потрапити до Слов'янська (Донецька область) і простежити за ситуацією у місті.


 

 

Представники місії ОБСЄ бачать ознаки впливу зарубіжних консультантів на події в Україні.


 

 

Президент і канцлер погодилися, що США і Європа готові прийняти подальші заходи, якщо де-ескалації найближчим часом не відбудеться.


 

 

Україна має право захищати свій суверенітет і територіальну цілісність, переконаний президент Європейського парламенту Мартін Шульц.


 

Власти Украины имеют право прибегать к решительным мерам для поддержания порядка на своей территории, заявил во вторник представитель американского Белого дома Джей Карни.