Вт, 2024-04-23, 10:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 141 142 143 144 145 ... 177 178 »


Міжнародний валютний фонд готовий обговорювати з владою України можливість пом'якшення умов видачі кредиту. Про це заявила виконавчий директор МВФ Крістін Лагард на прес-конференції у Сіднеї 23 лютого.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-02-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Вчора, 17 лютого, лідери української опозиції - Арсеній Яценюк та Віталій Кличко зустрілися з канцлером Німеччини Ангелою Меркель в Берліні.




Лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив, що буде просити у канцлера Німеччини Ангели Меркель ввести санкції проти українських чиновників.


17 февраля активист Автомайдана Дмитрий Булатов встретится с лидером фракции «Батькивщина» Арсением Яценюком и лидером УДАРа Виталием Кличко, которые приедут в Берлин на встречу с канцлером ФРГ Ангелой Меркель.




У вівторок 18 лютого канцлер Німеччини Ангела Меркель зустрінеться з головою УДАРу Віталієм Кличком та Батьківщини Арсенієм Яценюком.




Чехія зголосилась лікувати у своїх медичних закладах постраждалих під час акцій протесту українських "майданівців".



Учора ввечері, 11 лютого, лідери української опозиції Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок провели зустріч із єврокомісаром із питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле.


З висновків Ради ЄС щодо України, ухвалених 10 лютого в Брюсселі в рамках засідання Ради ЄС, випливає, що фінансова допомога Україні з боку ЄС та міжнародних фінансових інституцій (МФІ) буде надана у разі проведення реформ новим урядом.




Євросоюз дає зрозуміти, що у відносинах з Україною готовий йди далі, ніж політична асоціація та економічна інтеграція.




Міністерство закордонних справ Естонії ухвалило рішення спрямувати 50 тис. євро (600 тис грн) на надання медичної допомоги постраждалим під час акцій протесту в Україні.




Поступающие из Киева сигналы заставляют Брюссель готовить санкции против власть предержащих в Украине.




Ангела Меркель также призвала США тесно сотрудничать с ЕС по вопросу урегулирования кризиса в Украине.




У Берліні відкрилась фотовиставка української художниці Євгенії Бєлорусець «Євромайдан. Окуповані простори».


Европейский парламент призывает ЕС и страны-члены начать подготавливать персональные санкции на поездки, активы и недвижимость украинских "чиновников, законодателей, олигархов", ответственных за "суровые меры" в отношении Евромайдана, смерти активистов.




Європейський Союз готовий делегувати посередників високого рівня на переговори опозиції та влади.