Чт, 2024-04-25, 18:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 148 149 150 151 152 ... 177 178 »


Сьогодні у Венеції (Італія) почала роботу 96-та чергова сесія Європейської комісії "За демократію через право" (Венеціанська комісія), на порядку денному якої стоять два резонансних "українських" питання.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-10-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Єврокомісар з питань розширення і політики сусідства Штефан Фюле виступає за підписання Угоди про асоціацію, про це йдеться у повідомленні на сайті Єврокомісії.




Чергове засідання делегації Європарламенту в комітеті парламентського співробітництва ЄС-Україна 9 жовтня завершилося у Страсбурзі, так і не розпочавшись.



Радник президента Польщі Броніслава Коморовського Томаш Наленч прогнозує найближчим часом щасливе залагодження справи ув`язненої екс-глави українського уряду Юлії Тимошенко.




Європейський парламент ратифікував Угоду про співпрацю Україна- ЄС у сфері цивільної глобальної навігаційної супутникової системи.



Президент Віктор Янукович наголошує на визначальній ролі президента Польщі Броніслава Коморовського у євроінтеграції України. Про це 7 жовтня він заявив журналістам у рамках робочого візиту до РП.




У Європейському союзі не коментують "заяв чи тлумачень заяв окремих діячів, чи урядовців, чи представників країн-партнерів".





"Вишеградська четвірка" (Польща, Словаччина, Чехія та Угорщина) підтримує підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.




Украина еще полностью не выполнила ни одного из пунктов обязательств, необходимых для подписания соглашения об ассоциации.


ЄС очікує побачити у країнах "Східного партнерства" більш чітку позицію і більш ефективні дії, спрямовані на посилення поваги до спільних європейських цінностей, які країни Східної Європи зобов'язалася дотримуватися.


Александр Квасьневский и бывший президент ЕП Пэт Кокс во второй половине дня 3 октября приедут в Центральную клиническую больницу №5 "Укрзализныци" (Харьков), где проходит курс лечения экс-премьер Украины Юлия Тимошенко.


В резолюции о результатах мониторинга стран Совета Европы четко указано: "использовать имеющиеся юридические средства для освобождения Юлии Тимошенко, учитывая то, что судебная процедура, которая привела к ее осуждению, вызывала серьезную критику".



В Україні мільйонери платять втричі менше податків, ніж звичайні громадяни. У 2011 році мільйонери заплатили податок на доходи фізичних осіб в середньому за ставкою 4,6%, хоча за законом повинні платити 17%.




Комітет міністрів Ради Європи вважає, що Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ безпідставно відмовив екс - прем'єру Юлії Тимошенко.




Підготовка до підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС перебуває на фінальній стадії, повідомляють у Міністерстві закордонних справ України.