Чт, 2024-03-28, 14:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 186 187 188 189 190 ... 237 238 »



Сирійські антиурядові активісти не вірять в те, що влада країни дотримає слово і виведе у вівторок війська з міст, як було обумовлено в рамках плану мирного врегулювання конфлікту, що триває вже рік.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-04-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Бомбардування яйцями давно і міцно увійшло до арсеналу "брудних" засобів вираження політичного протесту, однак 6 квітня воно стало справжнім шоу для грецьких телеглядачів у прямому ефірі, а крім того, набуло місцевого колориту, бо метальники додали до яєць йогурт.




Президент західноафриканської держави Малі Амаду Тумані Туре пішов у відставку. Отже, у військових, що повалили його внаслідок державного перевороту, з’явилася можливість виконати домовленість і відновити в країні цивільне управління.




Іран не припинить збагачувати уран і не закриє ядерний об'єкт Форду. Про це заявив сьогодні інформаційному агентству ISNA керівник Організації з атомної енергії ІРІ (ОАЕІ) Ферейдун Аббасі Давані.





У США на 77-році життя помер китайський вчений і дисидент Фан Лічжі, який грав ключову роль у подіях на площі Тяньаньмень в 1989 році.




Президент Пакистану Асіф Алі Зардарі прибув в неділю вранці в Делі, де він зустрінеться з індійським прем'єром Монмоханом Сінгхом, після чого попрямує в мусульманську святиню на півночі країни.




Щонайменше, 80 осіб були вбиті в суботу, 7 квітня, військовими в різних регіонах Сирії, повідомили представники сирійської наглядової ради з прав людини, що базується у Великобританії.




В австрійському Зальцбурзі у віці 76 років помер почесний голова наглядової ради автоконцерну Porsche Фердинанд Александер Порше. Саме він був творцем легендарної спортивної моделі Porsche 911.




Іспанія має намір вийти з фінансової кризи "власними силами, не вдаючись до допомоги зі сторони". Про це заявив міністр економіки і конкурентоспроможності Іспанії Луїс де Гіндос Хурадо.




США не мають наміру визнавати незалежність самопроголошеної держави туарегів на території Малі, повідомляє в п'ятницю агентство Франс Пресс з посиланням на представника державного департаменту Патріка Вентрелла.




На цьому тижні редакція журналу Esquire оголосила ім'я найсексуальнішої жінки 2012 року, на думку читачів сайту цього популярного видання. Титул "найгарячішої" красуні дістався 28-річній американській моделі й актрисі Сарі Джин Андервуд.


В Боснии и Герцеговине вспоминают печальную дату - 20 лет с начала гражданской войны. Этот конфликт, начавшийся в апреле 1992 года после распада Югославии, стал самым кровопролитным в Европе со времен Второй мировой войны. Траурные мероприятия по этому поводу проходят в эти дни по всей стране.




Парусная яхта Scorpius, более полугода назад отправившаяся в кругосветную полярную экспедицию, пропала где-то во льдах Антарктиды и не выходит на связь. В последнем сообщении, поступившем на берег несколько дней назад, яхтсмены сообщали о сложных погодных условиях.



"Израильские организации" активно вооружают армию недавно провозгласившего независимость Южного Судана.О каких именно организациях идет речь, не уточняется, но если это правда, то вскоре Судан и Южный Судан станут ареной противостояния двух армий, одна из которых будет вооружена Россией, а другая - Израилем.





Кроки Кремля у зовнішній і внутрішній політиці слід розглядати з погляду кримінології - науки про злочинну поведінку.