Чт, 2024-03-28, 22:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 187 188 189 190 191 ... 237 238 »



Невдовзі в продаж у Європі може надійти новий різновид сукні, що викаже справжні почуття дівчат: вона стає прозорою щоразу, коли у її власниці збільшується ритм серцебиття.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-04-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Національна авіакомпанія "Бєлавіа" заявляє про порушення російською стороною міжурядової угоди про повітряне сполучення і планує звернутися у зв'язку з цим до суду ЄврАзЕС, йдеться в прес-релізі бєларуської авіакомпанії.





"Газпром" не зможе повністю вилучити Україну з системи доставки російського газу на ринки Європи навіть після введення в експлуатацію газопроводів "Північний потік" і "Південний потік".




З первинного контура охолодження автоматично зупиненого в четвер реактора АЕС "Пенлі" на півдні Франції стався витік радіоактивної води.




Бєларусь має намір від 13 квітня в односторонньому порядку скоротити кількість рейсів російських авіакомпаній з Москви до Мінська. Про це Бєларусь поінформувала авіаційну владу Росії.




У Лондоні завершили будівництво 95-поверхового хмарочосу Shard London Bridge, який став найвищою будівлею у всій Європі.



Американська співачка Вітні Х'юстон перед смертю вживала кокаїн, частки наркотику виявлені в номері готелю, де зірка померла в ніч на 12 лютого. Про це свідчать оприлюднені в середу результати судово-медичної експертизи, проведеної за фактом смерті співачки.




Лікарі однієї з клінік в передмісті Парижа провели планову операцію на серці французькому актору Алену Делону.




За день до світової прем'єри нового покоління легендарного спорткара Dodge Viper, який тепер продаватиметься під ім'ям SRT Viper, в Мережу потрапили зображення новинки.




У Гонконзі заарештували великотоннажний теплохід "Сахалін", у складі екіпажу якого - 16 громадян України та п'ятеро громадян Росії.



Американські науковці встановили, що мільйони років тому на Землі жив велетенський удав. Це відкриття дозволяє не тільки більше дізнатися про минуле, а й, можливо, зазирнути в майбутнє.



У студії-музеї представлені декорації, які використовували в екранізації книг про хлопчика-чарівника; відвідувачі музею зможуть відвідати Косий провулок, обідній зал Хогвартса, офіс Альбуса Дамблдора.



Найсильніший ураган з 1959 року очікується в японській столиці у вівторок, у зв'язку з чим в Токіо відмінено сотні авіарейсів, призупинений рух більшості потягів, а робочий день для десятків тисяч жителів завершився істотно раніше за звичайний - їх відправили додому.




Біля посольства Великобританії в аргентинській столиці сталися масові сутички в 30-у річницю війни за спірні острови в Південній Атлантиці. У Великобританії їх називають Фолклендськими, в Аргентині - Мальвінськими островами.



"Ось воно, безсилля міжнародного співтовариства перед ситуацією в імперії Асада: 60 ​​держав фактично вступають в громадянську війну на боці повстанців, нехай поки що йдеться про прилади нічного бачення, супутниковий зв'язок та гроші, на які можна придбати зброю".