Чт, 2024-04-25, 00:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 189 190 191 192 193 ... 237 238 »


За останніми даними компанії-оператора судна, в результаті НC постраждали п'ятеро матросів, один з них перебуває у важкому стані. Всього на кораблі знаходиться 590 пасажирів і 411 членів екіпажу.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



 

На этой неделе 23-летняя Дженна (Женя) Талакова была дисквалифицирована накануне финала конкурса "Мисс Канада".




Міністерство фінансів США ввело санкції щодо трьох високопоставлених представників сирійського уряду за сприяння репресіям проти учасників акцій протесту, які тривають в Сирії цілий рік.




MasterCard заявила, що робить кроки для захисту облікових записів користувачів, а Visa стверджує, що клієнти не нестимуть відповідальність за будь-які транзакції, здійснені шахраями.




Розгорнувши знахідку, вона здогадалася, що каміння є дорогоцінним. Щоб дізнатися, що саме вона знайшла, росіянка звернулася до знайомого ювеліра: виявилося, що 476 невеликих камінчиків були справжніми діамантами.




Молода пара фотохудожників, відома тільки за іменами - Люсі і Саймон (Lucie & Simone), - вже заробила міжнародні премії. Вони представили своє бачення постапокаліптичної картини Землі у вигляді зображень безлюдних великих міст світу.



Дочка загиблого в результаті авіакатастрофи Ту-154 під Смоленськом екс-президента Польщі Леха Качиньського Марта вимагає продовження міжнародного розслідування причин аварії, вважаючи, що як російська, так і польська сторони надали "брехливу версію" події.





Французький уряд заборонив в'їзд у країну п'ятьом іноземним релігійним діячам, яким приписуються екстремістські заяви.




Роман між молодими людьми розпочався ще на початку 2000-х років, коли колектив Хюн Сон Воль часто запрошували на закриті концерти в резиденції батька Кім Чен Ина - Кім Чен Іра. Проте вождь не схвалив стосунків сина зі співачкою і заборонив їм зустрічатися.




Як показали останні вимірювання, зроблені за допомогою супутника, Венеція знову йде під воду, нахилилася на схід, причому середня швидкість занурення становить до 4 мм на рік - це істотно більше, ніж вважалося раніше.



У паризькому музеї Лувр виставлено ​​на показ відреставровану останню велику роботу Леонардо да Вінчі "Свята Анна з Мадонною і немовлям Христом".



В Японии впервые с июля 2010 года сегодня были казнены трое осужденных преступников - уличный маньяк-убийца и два грабителя, также совершивших убийства.



Десяткам сирийских чиновников режима президента Сирии Башара Асада, а также ему самому и его семье запрещено присутствовать на Олимпийских играх в Лондоне.



Надя Сулеман (38), відома мати 14 дітей, знялася напівоголеною в еротичній фотосесії для журналу Closer.



"Асад много обещает, но мало делает. Серьезность намерений он должен продемонстрировать на деле. Если он готов положить конец черной странице в истории Сирии, он должен немедленно прекратить огонь и начать вывод войск", - заявила госсекретарь США Хиллари Клинтон.