Пт, 2024-04-19, 08:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 190 191 192 193 194 ... 237 238 »



Лідери військової хунти Малі у вівторок, 27 березня, ввечері оголосили про прийняття нової конституції замість старої, чию дію було скасовано після перевороту.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Французька гора Бюгараш з наближенням "Судного дня", що очікується 21 грудня цього року, перетворюється на сучасну версію Ноєвого ковчега.


Крихітне цуценятко, завбільшки з монету, дивом вижило і радує своїх господарів неабияким апетитом. Цуценя на прізвисько Диво, яке народилося від чіхуахуа і джека-рассела, є одним з найменших цуценят у світі.




Жертвами "хакерацци" (хакер+папарацци) стали такие известные актрисы, как Скарлетт Йоханссон и Мила Кунис, а также певица Кристина Агилера, и многие другие. По версии следствия, Чейни проник в компьютеры не менее 50 человек.




У Венеціанській комісії стурбовані принципом формування виборчих округів в Україні. Про це повідомив член Венеціанської комісії Айварс Ендзінс.




Франція має намір заборонити радикальним мусульманським проповідникам в'їзд в країну для участі в конференції, яку організує в квітні Союз ісламських організацій країни (UOIF).




Безпека в глобальному масштабі залежить від того, які рішення ухвалить міжнародний саміт з ядерної безпеки, заявив у вівторок президент США Барак Обама.




Обама має намір говорити з Медведєвим про Іран, з Ху Цзіньтао - про Північну Корею, покладаючи на США "унікальну відповідальність" показати решті світу спосіб скорочення ядерних арсеналів.



Протягом багатьох місяців група молодих привабливих білявок викрадала людей з торговельних центрів у Сан-Паулу, грабувала їх, а тоді витрачала гроші з їхніх кредитних карток.



У столиці Індії Делі сьогодні здійснив самоспалення тибетський активіст. Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ.




Епіцентр землетрусу був за 27 кілометрів на північний захід від міста Талька. Магнітуду землетрусу американські сейсмологи оцінили в 7,2.



Президент США Барак Обама попередив Північну Корею, що вона "нічого не досягне погрозами і провокаціями". Це попередження було озвучено на тлі підготовки Пхеньяна до запуску ракети далекої дії, яка, як твердить КНДР, має вивести на орбіту супутник.



У розмові з поліцейськими під час переговорів зі своєї квартири, стрілок з Тулузи Мухаммед Мера зізнався, що шкодує про те, що запізнився до відкриття єврейського коледжу вранці, коли можна було вбити набагато більшу кількість людей.





"Корабель-примара", японська риболовецька шхуна, понесена в океан після удару цунамі в березні 2011 року, була помічена біля західного побережжя Канади.




МЗС Бєларусі заявляє, що посли Євросоюзу, які в даний час відсутні в республіці, не є персонами нон-грата, йдеться в заяві прес-секретаря бєларуського зовнішньополітичного відомства Андрія Савіних.