Пт, 2024-03-29, 00:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 191 192 193 194 195 ... 237 238 »


Рішення про санкції було прийнято на засіданні Ради ЄС 23 березня. Незадовго до цього дипломатичні джерела повідомили, що обмеження торкнуться двох великих білоруських бізнесменів: Юрія Чижа і Анатолія Тернавського.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Світовий банк виділив Грузії 70 млн дол на проекти з ремонту доріг внутрішньодержавного та місцевого значення.Відповідно до першого компоненту, уряд Грузії протягом перших двох років реалізації проекту виділить "проблемні" ділянки на 19 дорогах загальною довжиною 225 кілометрів.



Двоє громадян Єгипту звинувачуються в тому, що за завданням іранських спецслужб вони планували знищити ізраїльське судно в Суецькому каналі. За цю роботу їм обіцяли заплатити 50 мільйонів єгипетських лір (близько 8 мільйонів доларів).




Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун знову закликав КНДР відмовитися від планів запуску в середині квітня північнокорейської ракети з штучним супутником Землі.




Кваліфікація другого етапу чемпіонату світу "Формули-1" в Малайзії, яка відбулася в суботу, 24 березня, завершилася другим поспіль дублем пілотів McLaren.


Про яскраве сходження на небосхил шоу-бізнесу шотландської співачки Сьюзан Бойл, що стала всесвітньо відомою в 2009 році після виступу на телевізійному шоу Britain's Got Talent, у Великобританії поставили спектакль, який називається "I Dreamed a Dream" - як і пісня з мюзиклу "Знедолені", яка принесла Сьюзан славу.



Американські законодавці зняли заборону на перерахування 88,6 млн доларів з фонду розвитку на фінансування різних палестинських проектів, головним чином, тих, що стосуються забезпечення населення водою, продуктами харчування та медичними послугами.



Понад 30 автомобілів перекрили вранці в п'ятницю автостраду номер 270 під Вашингтоном: дорога в буквальному сенсі була засипана доларовими купюрами та монетами.




Раніше ті, хто сумував за померлими, приходили на цвинтар, а сьогодні у людей з'явився новий шанс на життя після смерті. Сторінки людей, які вони створили, коли були ще живі, після смерті власників продовжують жити.




Провінція Сербії Косово, яка оголосила про свою незалежність, може знову стати головною гарячою точкою світу. На 6 травня в Сербії заплановані парламентські вибори, проведення яких на своїй території косовари обіцяють не допустити.



Слідство у справі про смерть відомої американської співачки Вітні Х'юстон постановило в п'ятницю, що вона потонула у ванні в результаті серцевого нападу, однією з причин якого стало вживання кокаїну.






До Топ-10 найцікавіших та найбільш вражаючих світових рекордів, встановлених у сексуальній сфері, увійшла масова оргія в Японії.




Зокрема, ЄС додав у новій редакції свого бєларуського "чорного списку" ще 12 осіб і 29 організацій, деякі з яких пов'язані з відомим підприємцем Юрієм Чижем.



Кот по кличке Сахарок выжил после падения с 19-го этажа одного из жилых небоскребов в американском городе Бостон (штат Массачусетс).





Столицю Китаю наповнили чутки про державний переворот, влаштований прихильниками звільненого високопоставленого чиновника Бо Сілая.