Пт, 2024-04-26, 13:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 188 189 190 191 192 ... 237 238 »


Найсильніший ураган з 1959 року очікується в японській столиці у вівторок, у зв'язку з чим в Токіо відмінено сотні авіарейсів, призупинений рух більшості потягів, а робочий день для десятків тисяч жителів завершився істотно раніше за звичайний - їх відправили додому.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-04-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Біля посольства Великобританії в аргентинській столиці сталися масові сутички в 30-у річницю війни за спірні острови в Південній Атлантиці. У Великобританії їх називають Фолклендськими, в Аргентині - Мальвінськими островами.



"Ось воно, безсилля міжнародного співтовариства перед ситуацією в імперії Асада: 60 ​​держав фактично вступають в громадянську війну на боці повстанців, нехай поки що йдеться про прилади нічного бачення, супутниковий зв'язок та гроші, на які можна придбати зброю".



Президент США Барак Обама випереджає на дев'ять пунктів в 12 ключових штатах претендента на президентський пост від Республіканської партії Мітта Ромні, свідчать результати опитування, проведеного газетою USA Today і інститутом громадської думки Gallup.




Останній альбом Мадонни MDNA, тільки-но увійшовши в британські музичні чарти, відразу посів першу сходинку, ставши 12-ю платівкою співачки, що дісталася верхівки хіт-парадів.



Після повалення Муаммара Каддафі це найкровопролитніші бої в країні. Експерти побоюються початку нової громадянської війни, яка загрожує Лівії розколом за расовою і національною ознакою: у місті Себха араби б'ються з чорношкірими тубу, а в іншому районі області Феццан - з туарегами.



Розробник суперечливої концепції найшвидшого наземного транспорту у світі продав у шести країнах більш як 60 ліцензій, що дають змогу брати участь у реалізації проекту.





Тайваньський виробник електроніки Foxconn Technology Group підвищить зарплату і скоротить робочий день співробітників на китайському заводі.




Влада Естонії зважилася на неординарний крок. В той час, як їхні колеги в різних країнах намагаються заощадити на громадянах, керівники Естонії підвищують пенсії.






Мільярд років тому Земля була населена організмами, здатними поглинати абсолютно неїстівні з погляду сучасного життя на Землі матеріали.




Маслянисту рідину на поверхні океану виявили рибаки з міста Кабу-Фріу, розташованого  за 160 кілометрів на схід від Ріо-де-Жанейро.



Італійський банкір, засуджений за зв'язки з мафією, затриманий в Таїланді, повідомляють правоохоронні органи Італії.





Як мінімум 147 осіб було вбито і не менше 395 отримали поранення в період з понеділка по п'ятницю, 30 березня, в зіткненнях між племенами на півдні Лівії.



Меню з пасажирського лайнера Титанік, що затонув в 1912 році, продано в суботу британським аукціонним домом Henry Aldridge & Sons за 76 тисяч фунтів.




Понад 200 осіб виявилися блокованими на четвертому поверсі готелю "Лі гарден" в місті Хат Яй в провінції Сонгкхла після вибуху бомби в лобі готелю.