Пн, 2024-04-29, 17:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 201 202 203 204 205 ... 237 238 »


За оцінками представників рятувальних служб Парачинар, кількість загиблих може зрости, оскільки вибуховий пристрій був начинений великою кількістю осколкових елементів. Стан багатьох поранених оцінюється як вкрай тяжкий.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-02-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Походження і справжнє ім'я Чарлі Чапліна, за даними агентства, оповите завісою таємниці. В результаті британська розвідка зробила висновок, що Чаплін не небезпечний для США.


Німеччині потрібен президент, який зможе повністю присвятити себе вирішенню всіх внутрішніх і зовнішніх проблем, що стоять перед країною. Такий президент, що користується довірою громадян. Події останніх тижнів показали, що такої довіри більше немає. Тому сьогодні я покидаю свою посаду.



У 2011 році актор випустив дебютний блюзовий альбом Let Them Talk і дав вісім концертів. Через тиждень після виходу платівка здобула перші рядки британського національного хіт-параду і потрапила в Hot 100 музичного журналу Billboard.



Чорна діра, якій присвоїли назву HLX-1, розташована приблизно за 290 мільйонів світлових років від Землі. За даними науковців, вона володіє масою, що дорівнює 20 тисячам мас Сонця.



Із введенням в дію центрифуг четвертого покоління для збагачення урану Іран потенційно може створити ядерний пристрій через 9-12 місяців, вважають західні експерти.



Минулого місяця румунський верховний суд затримав колишнього прем'єр-міністра Румунії Адріана Настасе, звинувативши його в незаконній розтраті державних коштів на президентську кампанію, яку він програв.


Іран припиняє експорт нафти в шість європейських країн.Рішення запровадити до 1 липня поетапне ембарго на імпорт іранської нафти в країни-члени ЄС, ухвалене 23 січня в Брюсселі на засіданні глав МЗС країн Євросоюзу, не лише не налякало Тегеран, а й підштовхнуло його до форсування торговельної війни з ЄС.



Міністр економіки Болгарії Трайчо Трайков заявив, що внесе у Міністерську раду пропозицію про зупинення процедури приєднання країни до міжнародної Торговельної угоди проти контрафакції – АСТА.



У 2012 році переможцем дог-шоу став пекінес на прізвисько Малахія (Malachy). Собака породи пекінес став володарем головного призу виставки вперше від 1900 року.


Похорон Вітні Х'юстон відбудеться у суботу, 18 лютого. Раніше повідомлялося, що похорон співачки заплановано на п'ятницю. Рідні Х'юстон просили провести церемонію прощання із зіркою поп-музики на арені спорткомплексу Prudential Center в Ньюарку.




Достеменну кількість жертв конфлікту офіційно не встановлено. За оцінками незалежних експертів, в Боснії і Герцеговині загинули близько 100 000 осіб, а в ході війни всі протиборчі сторони чинили одні проти одних військові злочини і злочини проти людяності.



Співачка Вітні Х'юстон померла в результаті прийому "коктейлю" з алкоголю і ліків в останні 48 годин до смерті. Таку версію виклала поліція, підкреслюючи, що ліки були аналогічні тим, що були призначені Майклу Джексону.



Бегемота Турсунбоя привезли із зоопарку міста Шимкент у Казахстані. У липні 2011 року Душанбе віддало за нього пару білоголових сипів і пару орлів-бородачів.



Командування сил НАТО в Афганістані підтвердило, що військові помилково вбили групу дітей під час повітряного нальоту. Дітей вбито двома вибухами після того, як ті розвели вогонь під час випасу овець, щоб зігрітися в сильний снігопад.