Пт, 2024-03-29, 11:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 202 203 204 205 206 ... 237 238 »

Франко-бельгійська чорно-біла стилізація під німе кіно 1920-х років "Артист" (The Artist) стала в неділю тріумфатором церемонії нагород Британської академії кіно- і телемистецтва (BAFTA), отримавши сім золотих масок, включаючи нагороду за найкращий фільм.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-02-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На думку Прохорова, Путін і його команда після 12 років перебування при владі не в змозі привнести свіжі ідеї. "Тиск вулиці такий, що вони будуть змушені реагувати. Але я вважаю, що найкраща відповідь на ці маніфестації - передати кермо влади комусь іншому", - заявив Прохоров.



За 11 дней бездействия полиции на улицах от рук преступников погибли более 150 человек. Полицейские, бастовавшие в городе, накануне карнавала прекратили забастовку, вызвавшую волну преступности.



Рядом с технопарком "Саров" в Нижегородской области может быть построена мощнейшая в мире лазерная установка двойного назначения стоимостью 45 миллиардов рублей.



Мы хотим направить четкий сигнал: мы не хотим, чтобы Эстония присоединилась к ACTA безо всяческого обсуждения и анализа, поскольку есть опасения, что это соглашение угрожает свободе интернета.



Было выдвинуто предположение, что перегрев одного из участков дна происходит по причине нарушения циркуляции охлаждающей воды вследствие ремонта трубопровода на энергоблоке.



Действия "духовных лидеров" направлены на то, чтобы превратить иммигрантов-мусульман в маргиналов, отвергающих традиции и законы страны, в которой они живут.



О 15:23 за часом західного узбережжя в службу 911 поступив дзвінок з готелю Beverly Hilton. Це друзі Х'юстон попросили швидку приїхати. Її бездиханне тіло знайшов охоронець. Через дві хвилини бригада лікарів вже була на місці.





США мають в своєму розпорядженні в районі Перської затоки декілька великих авіаційних, військово-морських і сухопутних баз - в Кувейті, Бахрейні, Катарі, Об'єднаних Арабських Еміратах і Омані.



Акція протесту зібрала близько 50-ти чоловік. Її учасники прибули на 15-ти пожежних машинах, з її допомогою вони також облили з брандспойта фасад однієї з урядових будівель.



Місцева влада розраховували уникнути страйків правоохоронних органів, підвищивши базову ставку оплати праці на 39%, однак, на думку поліцейських, навіть ця надбавка не компенсує триваюче багато років зниження зарплат.



Правительственные войска Йемена расстреляли демонстрацию протеста в городе Аден на юге страны. Против толпы численностью более двух тысяч человек сначала применили слезоточивый газ, а затем и боевые патроны. В результате погибли двое, более 10 человек были ранены.




Опозиціонери заявили: їм повідомили, що сирійська армія доставила в будівлю школи в Хомсі велику кількість гранат і мінометних мін, начинених хімічними речовинами.


Гаррі вже провів в Афганістані 10 тижнів. Тут він виконував роль навідника бойової авіації в провінції Гільменд. Але в лютому 2008 року він змушений був повернутися додому після того, як стався витік у ЗМІ про його перебування в Афганістані.






Старійшини племені стверджують, що після того, як зусилля по боротьбі з пияцтвом з їхнього боку провалилися, позов - останній засіб. В резервації Пайн-Рідж крім дорослих алкоголь вживає кожна четверта дитина.