Пт, 2024-04-26, 15:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 200 201 202 203 204 ... 237 238 »


Следует отметить, что восточные единоборства – каратэ, ушу, таэквондо, муай-тай – очень популярны в Иране. В последние годы иранские спортсмены добиваются заметных успехов на международных соревнованиях – в основном, в боях, а не в показательных выступлениях.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-02-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Кульмінацією свята стануть виступи 12 шкіл самби в неділю та понеділок. Шість тисяч танцюристів змагатимуться за призи за найкращі танці, співи та атмосферу. Феєричне шоу готували цілий рік.





Смертник вибухнув біля блокпосту в мить, коли курсанти виходили з академії. Всі загиблі - курсанти або чинні співробітники поліції.



Многие белорусы в последнее время из-за нестабильности национальной валюты пытаются вкладывать свои деньги во что-нибудь дорогое.




Амбіції Ірану в області ядерних досліджень можуть обернутися "новою холодною війною" для Близького Сходу, заявив міністр закордонних справ Великобританії Вільям Хейг.



"Нам не сподобалося працювати з британськими боксерами і тепер ми вестимемо переговори з представниками інших країн. На відміну від Хея Чісора дійсно хотів битися і доклав всі зусилля", - сказав Бенте.




У січні екс-президент Латвії Валдіс Затлерс закликав громадян республіки взяти участь в референдумі про надання російській мові статусу другої державної, але проголосувати проти цього.


"Сейчас подходящий момент для того, чтобы приступить к созданию сильной демократической партии в этих новых условиях. Я стану помогать, но не буду брать на себя никаких обязанностей и не займу никакого поста в этой партии", - сказал Горбачев.




Император вернулся к исполнению своих обязанностей в начале декабря после месячного перерыва, связанного с болезнью. Двадцать третьего декабря ему исполнилось 78 лет.




Самая титулованная поп-певица в мире, завоевавшая за карьеру свыше 400 профессиональных трофеев, была глубоко несчастна на личном фронте. Брак изобиловал ссорами, бытовым насилием и приводами в полицию.



У список входили лише виконавиці, які записували альбоми та виступали в 1990-і, 2000-і та 2010-і роки. За цей період Мадонна встигла випустити сім студійних платівок: "Erotica", "Bedtime Stories", "Ray of Light", "Music", "American Life", "Confessions on a Dance Floor" і "Hard Candy".




Мешканці американського міста Чикаго можуть з 10 по 20 лютого стати свідками яскравого і барвистого музично-світлового шоу під назвою "Luminous Field".




Курка на прізвисько Розі з невеликої британської ферми поставила у безвихідь експертів з метеопрогнозів. За візерунком на її яйцях можна безпомилково зрозуміти, яким буде наступний день – сонячним чи сніжним.



Компанія Porsche офіційно назвала ім'я свого нового маленького кросовера, який опиниться на сходинку нижче за Cayenne. Всупереч очікуванням, що модель назвуть Cajun, керівництво німецької компанії обрало слово Macan. З індонезійського Macan перекладається як "тигр".



Урядові війська штурмують Хомс з початку лютого, при цьому використовуються бронетехніка, міномети та інше важке озброєння. Жертвами обстрілів стали вже кілька сотень людей.