Чт, 2024-04-25, 21:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 211 212 213 214 215 ... 237 238 »


На доказ своїх слів TMZ опублікувало знімок обручки на підмізинному пальці лівої руки (у США обручки носять на лівій руці) Шварценеггера.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-01-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Німці запропонували 8 млн євро і, мабуть, отримали згоду самого гравця.




Японські науковці з Сендайського університету готуються до створення антропоморфних роботів, здатних ходити по піску.



Лувр зберіг за собою статус найбільш відвідуваного музею в світі. За 2011 рік у ньому побували рекордні 8,8 млн чоловік - на 5% більше, ніж рік тому.



У південній півкулі зараз розпал літа і температура в Мельбурні сягає сорока градусів за Цельсієм. На пляжах там можна лишатися до ночі, стовпчик термометра спадає тільки після опівночі, а доти не показує менше тридцяти.



Актриса Лора Палвер, исполняющая роль Ирэн, снялась полностью обнаженной – если не считать одеждой бриллиантовые сережки, губную помаду и туфли на высоких каблуках.



Оскароносные режиссеры Роб Эпштейн и Джеффри Фридман в декабре приступили к съемкам биографической картины "Линда Лавлейс", об актрисе, игравшей в знаменитом порнофильме 70-х "Глубокая глотка".



Сирійські повстанці взяли в полон кілька десятків військовослужбовців урядової армії під час бою за два блок-пости в провінції Ідліб на північно-заході країни.


Зірка Голлівуду Анджеліна Джолі подарувала своєму цивільному чоловіку, акторові Бреду Пітту на Різдво й 48-й день народження, який він відзначив у грудні, водоспад у Каліфорнії разом із прилеглою до нього ділянкою землі.



Масова загибель чорних дроздів сталася новорічної ночі в одному з міст американського штату Арканзас - рівно через рік після аналогічного інциденту в тому ж місці.



Похорони Олени Дороніної відбудуться у вівторок, 3 січня, на Троєкурівському кладовищі. До цього, о 9:30 біля Малого театру пройде прощання з актрисою.



Высокопоставленный чиновник подался в бега и прятался от Интерпола на зарубежном курорте из-за обвинений по громкому делу о "крышевании" игорного бизнеса.



Отец двух мальчиков из Сиэтла, нашел так необходимую ему почку с помощью социальной сети Facebook, где он вел блог.



Бетонная стена высотой 5 метров и протяженностью около километра будет возведена на ливано-израильской границе. Защитное сооружение отделит Метулу от ливанской деревни Кила.


Більше 12-ти тисяч гектарів лісів і пампасів знищені вогнем в біосферному заповіднику Торрес-дель-Пайне в чилійській Патагонії на кордоні з Аргентиною.