Пт, 2024-04-26, 07:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 209 210 211 212 213 ... 237 238 »


ANA наводить  дані, згідно з якими вкрадена картина Пікассо була написана в 1934 році і передана галереї якоюсь французькою асоціацією в 1940-х роках.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-01-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Засновники ПРР вже заявили про свій намір брати участь у будівництві нової лівійської держави відповідно до шаріату.


"Арлекін" прекрасно співіснує з іншими видами цього жучка в природному середовищі їхнього перебування в Північно-Східній Азії. Оскільки ці сонечка з надзвичайною жадібністю поглинають попелиць й інших шкідників, їх вирішили завезти в Північну Америку і Європу.



За уточненими даними МВС, у результаті вибуху в ресторані в Нових Черемхах загинули дві особи, ще 27 постраждали.



Засновник і генеральний продюсер CCP Артур Джанібекян заявив, що його компанії і каналу ТНТ "доведеться ще багато і довго працювати разом".



Курди загинули від удару з американського беспілотника, що вилетів з американської бази "Інджірлик" на півдні Туреччини.



Сообщается также, что пострадавшая туристка отделалась сравнительно легко. В больнице, куда ее доставили после спасения, врачи зафиксировали у нее перелом ключицы и несколько синяков.



Поверить в реалистичность подобного плана в обнищавшем Иране сложно, если речь не идет о военном проекте.


Москва підтримувала Дамаск, не дивлячись на зростаючий тиск Заходу і арабського світу, у зв'язку з насильством сирійської влади при придушенні виступів проти правлячого режиму.



Центробанк відзначає, що зараз значна частина платежів проводиться через посередників, внаслідок чого нові правила будуть застосовані і до них.



Станция высотой с 10-этажный дом, которая была закрыта в 2002 году, располагается на окруженном забором земельном участке площадью 0,64 кв. км.



Кращою актрисою визнана Кірстен Данст, яка виконала одну з головних ролей у "Меланхолії". Бреду Пітту дістався приз як кращому акторові за роботи у фільмах "Людина, яка змінила все" і "Древо життя".



Нова теорія Хокінга позбавляє людство надії на те, що чорні дірки можуть послужити "машинами часу" або "переходами до інших всесвітів".



Сирія попередила про суворі заходи у зв’язку з терактом в Дамаску у п’ятницю, жертвами якого стали 26 осіб.



Американська авіаносна група на чолі з авіаносцем John C. Stennis не буде повертатися в Перську затоку, звідки вона вийшла перед Новим роком в Індійський океан.