Чт, 2024-03-28, 19:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:33
Англійській пенсіонерці на 100-річчя подарували стриптизера
Інші останні Новини світу
Англійська пенсіонерка Клер Ормістон відзначила столітній ювілей у компанії своїх родичів, товаришів з центру для літніх людей і стриптизера на прізвисько Скорпіон.

Урочистості відбулися в установі для пенсіонерів у Бірмінгемі. Рідні ювілярки розповіли, що стриптизер був запрошений з її ініціативи.

Зі слів дочки Ормістон Маргаріт, влітку, за кілька місяців до ювілею, вона поцікавилася в матері, що б вона хотіла одержати на день народження.

"Вона сказала, що бажає одержати містечко на місяці. Але оскільки влаштувати це було неможливо, я попросила її вибрати що-небудь інше. Тоді вона відповіла: ''Стриптизера", - розповіла Маргаріт.

Численні родичі Клер зазначили, що були надзвичайно здивовані бажанням пенсіонерки. "Я ледве зі стільця не впала", - зізналася її дочка. Проте ніхто не суперечив і не заперечував проти прохання Ормістон.

В результаті все було зроблено так, як просила іменинниця. Скорпіон виконав для 100-річної пенсіонерки еротичний танець, і вона заявила, що залишилася задоволена. "Мені сподобалося. Він змусив мене посміхнутися", - сказала Ормістон.

Як наголосив сам Скорпіон (нині ім'я - Джон Грін), він уперше за свою 16-річну кар'єру виконав таке незвичайне замовлення. При цьому він висловив упевненість, що ювілярка залишилась задоволена його танцем.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1144 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]