Пт, 2024-04-19, 21:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:56
Дженніфер Лопес стала дуже розкутою і сексапільною через розлучення
Інші останні Новини світу

Дженніфер Лопес стала дуже розкутою і сексапільною Дженніфер Лопес взяла участь у музичному фестивалі iHeartRadio, де стала справжньою королевою вечора. Співачка, яка не так давно розлучилася з чоловіком, немов повернулася в колишні часи: глядачі вже давно не бачили артистку такою сексапільною та розкутою.

Подейкують, що Марк Ентоні був для Дженніфер суворим чоловіком: він дико ревнував співачку і ретельно контролював її гардероб, прискіпливо стежачи за тим, щоб вбрання зірки не було занадто відвертим. Також він не дуже полюбляв цитати про любов.

У Лас-Вегасі Джей Ло вийшла на сцену в сексапільній червоній міні-сукні з торочками. Провокаційний наряд співачка доповнила колготками в сіточку з золотистими блискітками. Концертний костюм Лопес був таким відвертим, що кожен охочий міг помилуватися знаменитими сідницями зірки, застрахованими на мільйон доларів.

Порадувавши глядачів і заспівавши свої найкращі хіти, Лопес змогла, нарешті, розслабитися. Артистка взяла участь в закритій вечірці, яку організатори влаштували після концерту. Дженніфер прийшла на тусовку в спокусливому міні-платтячку і, надпивши з келиха шампанського, почала танцювати разом зі своїми прихильниками, задерикувато підспівуючи в такт музиці.

Зазначимо, що одна з найулюбленіших американцями подружніх пар Голлівуда - співачка Лопес і співак Ентоні нещодавно розлучилися. Їхнє рішення стало ніби громом серед ясного неба для шанувальників і всіх американців, які вірили в непохитну любов між Ентоні і Лопес.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1545 | Додав: nowyny | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]