Пт, 2024-04-26, 22:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 54 55 56 57 58 ... 61 62 »

Дослідники з університету штату Огайо встановили, що чоловіки думають про секс, в середньому, 19 разів на день. За даними дослідників, це частіше, ніж жінки – вони замислюються про секс всього 10 разів на день.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-11-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Космічне агентство NASA і космічний центр Джонсона за допомогою нанотрубок хочуть побудувати "космічний ліфт", щоб полегшити дослідження космічного простору.



В NASA почали активно працювати над методами для вирощування солодкої картоплі (батату) у космосі, яка з гарною врожайністю займає мало місця на космічній станції чи кораблі.



Переможцем щорічного конкурсу Design Challenge на автосалоні в Лос-Анджелесі став концепт автомобіля Smart 341 Parkour, який здатен лазити по стінах і стрибати.



Як правило, значне зростання потоку протонів та інших часток поблизу Землі пов'язане з корональними викидами на Сонці - викидами гігантських мас сонячної плазми.


Дослідження вчених дозволило зробити висновок, що сни можуть згладжувати болючі спогади. Виявлено, що у фазі швидкого сну мозок різко скорочує вироблення хімічних речовин, асоційованих зі стресом.


Російська компанія DisplAir з Астрахані розробила прототип системи, що дозволяє отримувати зображення на безекранному "дисплеї", який ширяє у повітрі. Система проектує картинку на "екран" з холодного туману.


Більше половини жінок симулюють оргазми й роблять це задля того, щоб партнер їх не зраджував, виявили американські науковці.




Запущена на початку листопада російська міжпланетна станція "Фобос-Ґрунт", яка так і не змогла долетіти до Марса, може впасти на Землю в січні-лютому 2012 року.




Біля берегів Антарктики британська науково-дослідна експедиція Бі-Бі-Сі натрапила на надзвичайне природне явище.




Агентство NASA підготувало найчіткішу карту височин на поверхні Місяця. З її допомогою вчені зможуть відобразити точну форму всього супутника Землі із найвищою на сьогоднішній день роздільною здатністю.


Ученые пока точно не установили, когда человечество исчезнет с лица земли, но можно предположить, что когда-нибудь это произойдет, так как вымирание биологических видов является нормой.



 

 
Технология использования золотой нанопроволоки уже утверждена к использованию американским управлением.

 




Американський орбітальний апарат Mars Reconnaissance Orbiter сфотографував рух марсіанських дюн. Про те, що пісок на Червоній планеті знаходиться в постійному русі, вченим було відомо досить давно.


Европейские ученые поторопились опровергнуть теорию Эйнштейна - фотоны света пока остаются самыми быстрыми частицами во Вселенной.