Пт, 2024-04-19, 09:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 53 54 55 56 57 ... 61 62 »


Серед нових живих організмів є і дуже екзотичні створення: ящірки, які бувають лише жіночої статі, риби-огірки, рослини, які харчуються птахами та щурами, і багато інших.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-12-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Німецькі науковці з Інституту дослідження полімерів Товариства Макса Планка створили "самоочисне" покриття для сенсорних екранів. Покриття відштовхує жир, воду і бруд.




Марсіанський всюдихід Opportunity, що знаходиться зараз на краю гігантського кратера Ендевор, знайшов "найдостовірніше" свідчення того, що у минулому на Марсі була вода в рідкому вигляді.



Учені заявляють, що біля землетрусу 11 березня опинилися набагато більше наслідків, ніж передбачалося раніше.



У шведській і норвезькій столицях сьогодні пройде кульмінація нобелівських торжеств - вручення премії і святковий банкет для лауреатів і гостей.



Видео, о котором идет речь, сделано одним из телескопов космического проекта SECCHI, реализуемого NASA. Этот проект направлен на исследование Солнца, в частности движения коронарных выбросов в пространстве между звездой и Землей.



Американський дослідницький зонд "Войаджер-1" дістався до прикордонної зони між нашою Сонячною системою і міжзоряним простором.


Американські науковці призначили новий "кінець світу" на День закоханих, 14 лютого 2013 року. Передбачається, що День святого Валентина буде затьмарений загибеллю всього людства або більшої його частини.



Європейський виробник Philips презентував так зване "біологічне освітлення", що поєднує в собі всі останні тенденції: воно екологічне, дешеве у виробництві і взагалі не споживає електроенергії.




Клімат Арктики перейшов у нову, більш теплу фазу, зробивши територію "темною" і "зеленою". Це відбувається тому, що льоди, які темніють від танення, будуть поглинати все більше сонячної радіації.


Провідний астроном Ватикану заявив, що Католицька церква буде рада, якщо прибульці дадуть про себе знати.



Інтернетом почали ширитися чутки, що Google планує перетворити браузер Chrome в ігрову платформу. Коли Chrome перевтілиться, для гри нічого не буде потрібно, окрім, власне, ноутбука або комп'ютера, плюс браузера.



На відстані 40 світлових років від Землі є планета, що має подиву гідну властивість періодично перевертатися з ніг на голову так, що її північний полюс стає південним.


Еволюція підготувала людину до періодів, коли треба жити без достатньої кількості їжі. Два чи навіть три місяці може прожити людини без харчів, за передумови, що вона здорова й має достатньо води для пиття.



Дослідники з університету штату Огайо встановили, що чоловіки думають про секс, в середньому, 19 разів на день. За даними дослідників, це частіше, ніж жінки – вони замислюються про секс всього 10 разів на день.