Сб, 2024-04-27, 19:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 59 60 61 62 »

 

На Сонці через потужний спалах, що стався вчора, утворилася хвиля, яка пішла по всій видимій поверхні Сонця.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-09-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Німецький космічний телескоп Rosat у листопаді може впасти на Землю. Вчені вважають, що падіння супутників пов'язане з піком сонячної активності.


Група фізиків, які працюють на CERN і в італійській лабораторії Гран Сассо виявили частку, яка рухається швидше за швидкість світла.



Уламки неробочого американського дослідницького супутника можуть сьогодні впасти на північні області Італії.



Підготовка до запуску вже ведеться - за даними агентства "Сіньхуа", ракета-носій "Чанчжен II-F", яка виведе модуль "Тяньгун 1" на орбіту, доставлена на космодром.




Корпорація Google Inc. запустила сервіс пошуку авіаквитків за найбільш вигідною ціною. У компанії стверджують, що нова програма швидко обробляє інформацію про наявні пропозиції та визначає найбільш вигідну.


Науковці дійшли висновку, що теоретично Земля зможе пережити загибель Сонця. Результати своїх досліджень вони представили на конференції "Екстремальні сонячні системи".



Преподаватель естественных наук Джеймс Дрейк записал видео, на котором камера, установленная на Международной космической станции (МКС), делает оборот вокруг Земли всего за одну минуту.



Фахівці NASA почали бити на сполох через те, що за багатьма показниками планета Земля за рік може перетворитися на Марс вже через рік-півтора.

 

Вчені стверджують, що під час сміху в організмі виділяються хімічні сполуки, які мають знеболювальні властивості.




Астрономи виявили на стику сузір'їв Лебедя і Ліри незвичайну планету, яка обертається відразу навколо двох зірок і на її небі сходять і заходять два світила.



Астрономи з Південної європейської обсерваторії (ESO) представили на конференції "Екстремальні сонячні системи" в Швейцарії список з 50 нових екзопланет, відкритих за допомогою спектрографа HARPS.


Дослідники з Амстердамського вільного університету (Нідерланди) відкрили молекулярний механізм, що дозволяє мозку редагувати пам'ять, зокрема забувати неприємні спогади.


Через 30 років після дебюту PC в корпорації IBM впевнені, що персональним комп'ютерам вже слід вирушати "на пенсію", слідом за радіолампи й друкарською машинкою.


На міжнародній виставці електроніки IFA, що проходить в Берліні з 2 по 9 вересня, турецька компанія Vestel і компанія BitTorrent анонсували перший в світі телевізор з вбудованим торрент-клієнтом.