Пт, 2024-05-10, 16:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 57 58 59 60 61 62 »


Науковець-фізик Олександр Жипа впевнений, що енергія Сонця, від якої залежить життя на Землі, розрахована ще на кілька мільярдів років, тому кінець світу, про який так багато говорять провісники, саме на цей термін і відкладається.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-10-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Французька Національна академія хірургії (Académie nationale de chirurgie) засудила необгрунтовані хірургічні операції зі зміни розмірів чоловічого статевого члена.



Науковці університету Пенсильванії вперше отримали пряме зображення рекордно холодного коричневого карлика - зірки, що не відбулася, температура якої лише на десяток градусів перевищує кімнатну.



Рекордсмен за сумарною тривалістю космічних польотів Сергій Крикальов заявив, що першу базу на Місяці можна буде побудувати, лише загерметизувавши відповідну печеру природного походження, якщо таку знайдуть.



Жительница штата Миссури сняла на камеру своего телефона два неопознанных летающих объекта в виде светящихся шаров. На записи видно, как они быстро летят по вечернему небу.



Космічний телескоп NASA "Кеплер" (Kepler) всього за 136 днів виявив 1235 екзопланет. Такі дані NASA стали відомі після обстеження порівняно невеликої ділянки нашої Галактики - Чумацького Шляху.



Науковці з університету Единбурга (Шотландія) дійшли висновку, що клітини головного мозку в разі нестачі енергії можуть переходити в енергоощадний режим.



Японские изобретатели пытаются ввести моду на искусственные лица: недавно вышедшая на рынок компания Real-f предлагает любому желающему заказать трехмерную копию своей головы.



Науковець з Японії Хіроцугу Уесіма довів, що споживання пива ніяк не впливає на появу у чоловіків середнього віку так званого пивного живота. Результати роботи були представлені на науковій конференції.




Поки світ ще оплакує Стіва Джобса, який 5 жовтня пішов з життя у віці 56 років, в Італії вже готуються відкрити найбільший на планеті музей Apple.



У Техаському університеті в Далласі дослідники розробили пристрій, здатний приховувати предмети одним рухом важеля електричного вимикача.


Запуск "справжнього" iPhone5, над яким активно працював засновник Apple Стів Джобс, очікується в наступному році – як і нових продуктів серії iPod, Mac і iPad.


Недалеко від узбережжя Чилі біологи виявили найбільший з відомих нині вірусів. Аналіз гігантського вірусу дозволив встановити, що подібні віруси, найімовірніше, походять від одноклітинних організмів.



Канадські вчені заявили, що для успішного зачаття сексом треба займатися вранці. Саме в ранковій спермі міститься найбільша кількість необхідних для зачаття активних сперматозоїдів.



Вчені з університету штату Пенсільванія радять людям, які мають проблеми із зайвою вагою, пити зелений чай. Цій властивості чай зобов'язаний речовині епігаллокатехін-3-галлат, яке нейтралізує жири.