Чт, 2024-05-02, 11:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 91 92 93 94 95 ... 102 103 »

Промовці вимагали притягнути до відповідальності всіх міліціонерів, причетних до побиття протестувальників у Сумах вночі проти 27 січня в Будинку Рад, а також підтримали вимогу негайного повернення до Конституції 2004 року з обмеженням президентських повноважень.
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2014-02-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Робота в офісі залежить від багатьох складових, головною з яких є правильний підбір і розстановка офісних меблів. Кожен метр офісної площі повинен бути націлений на отримання максимального доходу.




Лідери «Правого сектору» Майдану висунули владі свої вимоги, серед яких — конституційна реформа, люстрація та звільнення всіх затриманих активістів.

 


Эдуард Глезин приехал в Киев из Москвы, чтобы «почувствовать себя свободным человеком»



Президент американської організації Freedom House Девід Кремер заявляє, що США мають запровадити санкції проти президента Віктора Януковича. Про це Кремер сказав в інтерв'ю "Голосу Америки".


Свої пости, ймовірно, залишать прес-секретар глави держави Дарка Чепак, директор Національного інституту стратегічних досліджень Андрій Єрмолаєв, радник президента Марина Ставнійчук і ряд інших чиновників.




США висловлюють глибоку стурбованість у зв'язку з тим, що Верховна Рада ухвалила низку законів "із суперечливими нормами без дотримання належних процедур".



Всё больше украинцев становятся щепетильно разборчивыми в еде, что проявляется в тщательном выборе продуктов в продовольственных магазинах и на рынках.



Желательно, чтобы подарок мог светиться, мигать лампочками, двигаться, прыгать, летать, имел дисплей, ну на крайний случай его можно было бы двигать, кидать или, если он сам по себе статичен, бегать вокруг него.



«Фактично це виїзне засідання Майдану. Для того, щоб приїхати, і показати, що нас дістало беззаконня та безкарність», - йдеться в повідомленні велосипедистів.



Лидеры оппозиционных фракций Арсений Яценюк, Виталий Кличко и Олег Тягнибок призывают украинцев прийти на Народное вече в 12:00 в воскресенье, 29 декабря.



Дизайнеры одежды всегда с особым трепетом относились к созданию детских модных коллекций. Согласитесь, что важно с самого детства привить ребёнку чувство стиля.

 

Современные компьютерные технологии стремительно развиваются и проникают во все сферы нашей жизни. Теперь, чтобы заказать билет, необязательно приезжать в аэропорт.




Начиная с трёхлетнего возраста ребёнок обычно заказывает Деду Морозу самую желанную игрушку или какое-либо событие.



На місці зустрічі "активістів" перебувають близько 20 журналістів, також підійшли активісти Євромайдана, які намагаються переконати "прибиральників" в тому, що Київ підтримує Євромайдан.