Чт, 2024-04-25, 12:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 92 93 94 95 96 ... 102 103 »

В отношении украинских властей, которые санкционировали применение силы против демонстрантов в Киеве, могут быть приняты санкции, говорится в проекте резолюции Конгресса США, который представил конгрессмен-демократ Элиот Энгел.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-12-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




При этом единственная, кажется, константа Майдана, кроме флагов Украины и ЕС – это музыка. Ее тут очень много.



У вівторок, 17 грудня, о 18.00 на Майдані Незалежності розпочнеться мітинг, на якому лідери опозиції, громадські діячі дадуть оцінку результатам переговорів Віктора Януковича у Москві.



14.10. Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок вітатиме радикальну реакцію Майдану, якщо президент України Віктор Янукович сьогодні у Москві підпише будь-які документи щодо Митного союзу.



Сьогодні ввечері, 13 грудня, організатори фестивалю про права людини Docudays UA в Будинку профспілок покажуть фільм про резиденцію президента України Віктора Януковича "Межигір'я".




"Свобода думки та зібрання мають бути захищені всіма державними органами; протести не повинні використовуватися як привід для вчинення актів насильства".



Товариші офіцери, подайте у відставку, хоча б за ради того, щоб не відчувати себе співучасником тих злочинів, які відбуваються зараз в органах внутрішніх справ та не виконувати злочинних наказів керівників.


После разгона митингующих  в ночь на 30 ноября появилось решение суда о запрете акций, и в связи с этим решение- никакая помощь, которая едет к Майдну, не допускается.



 "Freedom House  закликає президента Януковича піти у відставку, як шлях запустити президентські вибори – єдиний несиловий шлях до закінчення демонстрацій", - вважають в організації.




Не встиг український президент залишити Китай, як в Мережі вже набирає перегляди тайванський мультфільм про Януковича.



Ведучий телеканалу "УТ-Торонто" - Майкл Щур записав відео на пісню "Гітарний перебор", яку присвятив президенту Віктору Януковичу.




У неділю, 8 грудня, о 10 ранку на Хрещатику відбудеться флеш-моб «Мовчазна хода українського народу».




Евромайдановцы решили сделать приятное Януковичу и спели для него блатную песню «Мурка» на Банковой