Ср, 2024-04-24, 04:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 89 90 91 92 93 ... 102 103 »

 

Президент України Петро Порошенко ухвалив рішення продовжити припинення вогню на 72 години. Так, режим незастосування сили продовжено до 22.00 30 червня.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2014-06-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На засіданні сесії ПАРЄ Президент України Петро Порошенко заявив, що через ситуацію з анексованим Кримом не доводиться поки що говорити про повноцінну нормалізацію відносин з Росією.


 

 

В современной Украине многие граждане отдают предпочтение газовому отоплению, а поэтому большим спросом пользуются газовые котлы.


 

 

Бойовики на Сході України порушують режим перемир'я та готуються до перекидання із таборів в Росії нових людей та озброєнь.


 

 

Глава МВД Арсен Аваков развенчал ряд утверждений, которые были подхвачены некоторыми СМИ в ходе АТО.


 

Першими указами на посту президента України Петро Порошенко призначив колишнього власника Українського медіахолдингу (УМХ) Бориса Ложкіна головою Адміністрації президента.


 

 

Громадське віче, що розпочалося сьогодні, 8 червня о 12.00 на Майдані Незалежності в Києві, схвалило "наказ" новому президенту України Петру Порошенку.


 

 

Росія хоче запобігти демократизації України, тому що у Москві вважають це загрозою для існування нинішньої системи влади РФ. Про це заявив Радослав Сікорський.


 

В склад коаліції увійшли Центр політичних студій та аналітики, Міжнародний інститут демократій і Громадянська Служба "Свідомо".


 

Інформаційна війна, яку проводить Росія проти України, у розпалі. Кремль відчайдушно бореться за інформаційний простір, не нехтуючи навіть змонтованими сюжетами.


 

Запустилася демо-версія сайту громадянських ініціатив "Голос Народу", який дозволяє звичайним людям вказувати органам влади на гострі проблеми.


 

Предстоятель Украинской православной церкви Киевского патриархата патриарх Филарет призывает избирателей из восточных областей прийти на выборы, несмотря на опасность.


В поисках работы, в определенное время жизни, наверное, оказывается каждый из нас. Но как наиболее быстро и эффективно найти работу знают не все.


 

Настало время поговорить о таком направлении, как велотуризм. Путешественник, велосипед и сотни километров дорог, которые проходят сквозь небольшие городки.


Всем женщинам на свете хочется выглядеть модно и привлекательно. Но часто бывает так, что эффект не оправдывает ожиданий, и приходится смиряться с жестокой реальностью