Пт, 2024-04-26, 08:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 93 94 95 96 97 ... 102 103 »


В штабе, находящемся в здании Дома профсоюзов действует, информационный центр. В частности, там происходит запись волонтеров, за помощью обращаются потерявшие родственников и друзей.
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-12-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Экс-президент Грузии прилетел вчера в Украину. Он поужинал с Виталием Кличко, который возглавляет партию "УДАР".




У четвер журналісти нагадали Яценюку, що спікер Рибак, відкриваючи і закриваючи засідання, легітимізує роботу парламенту.




Візит президента України Віктора Януковича до Китаю, очевидно, проходить не так успішно, як планувалося.



Автомобилисты пикетировали базу спецподразделения "Беркут" на Краснозвездном проспекте в Киеве



На заседании Верховной Рады должны рассматривать вопрос об отставке Азарова. У регионалов собрали все карточки для голосования, чтобы не дай Бог кто-то из них не проголосовал за.




Верховная Рада ушла на перерыв, поскольку оппозиция увидела в зале "титушек".




Белорусская оппозиция готовит уличные акции в поддержку митингующих в Украине сторонников евроинтеграции.




Студенти Національного педагогічного університету ім.Драгоманова підтримали всеукраїнський страйк у зв’язку з чим призупинили сьогодні навчання.



Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен звернувся до української влади та учасників акції протесту із закликом утриматися від застосування сили.



Суми - Центром уваги мітингувальників та журналістів стала дитина, яка високо тримала аркуш паперу з написом: "Дядя Вітя! Я віддам тобі мою улюблену шапку, тільки тікай з моєї країни!".




Певна кількість мітингарів з іншого боку КМУ чергує біля під'їздів Кабміну. Поруч стоять чиновники, які прийшли на роботу, але не можуть потрапити всередину будівлі.



Ніч пройшла спокійно, площу обнесли імпровізованою загорожею із металевих щитів та частин ялинки і ковзанки, вздовж її периметру стоять активісти.




Під час штурму АП постраждав оператор телеканалу Євроньюз, який перебував на місці подій. На нього напали представники спецпідрозділу "Беркут”.



Фашисты нападают в четыре часа утра. Те в четыре, и эти в четыре часа. Кто это, как не фашисты? И суд, который запретил акции в Киеве, тоже в четыре.