Чт, 2024-04-18, 10:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 94 95 96 97 98 ... 102 103 »
 


Президент Польши Бронислав Коморовский прибыл на митинг, который в воскресенье, 1 декабря, проходит на Майдане Независимости в Киеве.
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-12-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 


Засідання РНБО щодо ситуації в Україні Віктор Янукович провів у Межигір’ї. Там знаходиться його штаб: на Банкову виїжджати побоюється.

 


Ми вимагатимемо від міжнародних спортивних федерацій довічної дискваліфікації тих спортсменів, хто буде задіяний в бійках і провокаціях.

 
После разгона Евромайдана лидер группы "Океан Эльзы" Святослав Вакарчук обратился к украинцам, в первую очередь - к жителям Востока и Юга Украины. Он призвал жителей Украины не молчать и забыть о противостоянии.

 
Дітей бити не можна. За будь-яких обставин. Тим більше дітей, які нічого поганого не робили. Які б причини не вигадували, не можна цього робити. Це діти, це наше майбутнє. Влада, яка це робить, заслуговує найбільшої ганьби.




Сегодня на Евромайдане пролилась первая кровь и власть должна будет ответить за это.



Львів висловлює співчуття усім рідним та близьким з приводу втрати Лесі Гонгадзе. На 69 році життя сьогодні, 30 листопада, після 04.00 Леся Гонгадзе відійшла у вічність.



Заслуженный врач Украины, профессор, доктор медицинских наук Ольги Богомолец дала очень дельные советы по сохранению здоровья для тех, кто находится на митинге на Майдане.


Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт та міністр закордонних справ головуючої у Євросоюзі Литви Лінас Лінкявічус також засудили застосування сили проти мітингувальників і зазначили, що силовий розгін є неприйнятним.



Український конгресовий комітет Америки (УККА) закликає Америку засудити застосування сили проти демонстрантів в Україні та негайно запровадити санкції проти Януковича та членів уряду Азарова.




Майдан по-звірячому зачистили. Десятка поранених. Десятки затриманих. Такого Україна ще не бачила.



1 грудня, в річницю Референдуму про незалежність України, о 12:00 ми прийдемо на Майдан, ми проведемо народне віче і спільно визначимо свої подальші дії.  Це – початок очищення української влади.


Оргкомітет Євромайдану оголосив зібрання на Майдані Незалежності о 19:00, під час якого буде запропоновано подальший план дій у зв’язку з непідписанням угоди про асоціацію у Вільнюсі президентом Віктором Януковичем.




Тысячи жителей Львова и Киева вышли на улицы, чтобы принять участие в создании живой цепи от Киева до границы с Европейским союзом.




Никто не знает, как будут развиваться события дальше. Если протесты будут нарастать, никто не исключает жесткого противостояния власти и народа.