Сб, 2024-04-20, 16:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 87 88 89 90 91 ... 95 96 »
"Ура, каникулы!" Активный сезон отдыха начнется буквально за считанные дни. Как использовать летние месяцы, чтобы дети максимально набрались здоровья и заслуженно "перевели дыхание" после напряженных школьных будней и праздников?
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-05-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Сьогодні вранці під час дорожньо-транспортної пригоди трагічно загинув Герой України, директор Львівської галереї мистецтв Борис Возницький.



Сьогодні у Дніпропетровську за хуліганство під час презентації кубка УЄФА Євро-2012 затримано двох активісток руху FEMEN та французьку журналістку.



Общественной организации "Международный Союз казачества" передадут в пользование Поморянский замок для создания культурно-музейного центра.




В наше время многие люди и компании понимают важность Интернета для развития их бизнеса, а поэтому многие из них имеют свои сайты в Сети, ну а те, кто их еще не имеет, работают над исправлением этой проблемы.



Всі батьки прагнуть дати своїм дітям все найкраще. Саме тому вони прагнуть облаштувати дитячі кімнати не тільки весело і гарно, але і тільки меблями з екологічно чистого матеріалу.



14-го травня в Одесі стартувала безстрокова акція "Вдаримо фарбою по бездоріжжю!".



У Донецьку освистали виступ народного депутата фракції Партії регіонів, екс-мера міста Володимира Рибака. Коли Рибак став говорити про соціальну політику президента Віктора Януковича, з натовпу людей, які прийшли на парад на честь Дня Перемоги в Парку культури і відпочинку, почувся сміх і свист.



Самка бенгальського тигра-альбіноса Тигрюля, подарована Ялтинському зоопарку "Казка" екс-прем'єром України Юлією Тимошенко, вперше стала мамою - на світ з'явилися чотири малюка (три хлопчики і одна дівчинка).





Сьогодні, 6 травня, сталася пожежа на території Ялтинського гірничо-лісового природного заповідника в районі південнобережного селища Нікіта.





Майже триметровий торт із зображенням логотипу Івано-Франковська до його 350-річчя випекли місцеві кондитери.



Купить газовый котел в Луганске в последние годы выгоднее и удобнее стало через Интернет. Именно поэтому большинство луганчан в основном ищут себе новые котлы во всемирной паутине.



Після вибухів у Дніпропетровську з проспекту Карла Маркса та парка Лазаря Глоби прибрали всі урни для сміття.






У Костянтинівці Донецької області було побито американських волонтерів з Корпусу миру.



Вот и наступила теплая пора года, однако у многих граждан еще остались воспоминания о холодной зиме, а особенно о холоде в доме или квартире.