Сб, 2024-04-27, 06:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 88 89 90 91 92 ... 95 96 »


Вот и наступила теплая пора года, однако у многих граждан еще остались воспоминания о холодной зиме, а особенно о холоде в доме или квартире.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-04-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Якщо ви шукаєте в Україні якісні переклади Львів вам тоді підходить для цього найкраще.





З 28 квітня до 1 травня у центрі Львова на площі Ринок буде проходити V свято Дня батяра.





Сьогодні у Львові пройшли заходи з вшанування жертв масових депортацій українців у XX столітті та 65-х роковин початку операції "Вісла".




Депутати Львівської міської ради вдруге винесли ухвалу про заборону використання символіки СРСР, комуністичної та нацистської символіки на території Львова. За відповідне рішення проголосувало 74 депутати ЛМР.




Правозахисники заявляють, що катування і смертельні випадки стають ледь не повсякденним явищем у вітчизняних виправних закладах та ізоляторах тимчасового утримання.




Український омбудсмен Ніна Карпачова підтвердила наявність тілесних ушкоджень у екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.



Податкова міліція закрила кримінальну справу, у який фігурували посадові особи Державної митної служби.



Прем'єр Микола Азаров вважає за можливе почати процес відновлення й реабілітації територій Чорнобильської зони, які постраждали від радіації.



Пенсіонер Володимир Біжик звів своє двоповерхове житло зі звичайнісіньких пляшок. Зробив це власноруч у глухому карпатському селі.



На сьогоднішній день в Україні знову прокинувся шалений попит на підробні документи, зокрема на посвідчення водіїв, дипломи про закінчення ВИШів та меддовідки.




"Двадцять років опісля здобуття Україною незалежності на площі Свободи в центрі Харкова ще й досі стоїть гігантський пам'ятник першому радянському диктатору. Влітку в Леніна з'явиться велика компанія. "Тут буде фан-зона".





Віп-мешканці "київської Рубльовки" терміново шукають досвідчених садівників, здатних врятувати їхні цінності. Готові платити будь-які гроші.


У Черкасах на Соборній площі встановили 4-метрову писанку черкаської майстрині Ольги Мартинової.




Моделі, які напівоголеними дефілювали в нічний час у дорослому розважальному закладі Миколаєва, виявилися неповнолітніми.